Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coz...z tym urzekaniem to raczej nie.Ale "Listy do M." byly mimo wszystko lepsze niz sie tego po nich spodziewalam.Mialy kilka zabawnych momentow.I jak ogladalam pozna wiosna to mi sie swiatecznie zrobiloAle ogladalismy na 2 raty bosmy posneli
Takze na lepienie pierogow mysle bedzie jak znalazl.A spedzimy na nim pewnie,jak zwykle zreszta,dluuugie godziny.Chociaz w tym roku nie bedzie tak duzo ludzi na wigilii.
"To wlasnie milosc" chyba widzialam kawalek.Ale sama koncowke.Wiec tez z przyjemnoscia obejrzeOn tam jest jakims politykiem?Cos w tym stylu?Nie wazne.Do lepienia pierogow sie nada skoro polecacie
I koledy od Arki Noego!
Ja chce juz swieta!Co mnie podkusilo o tych Listach pisac? hahaha
Moj kot spi na plecach(niespotykane u kotow) i sni mu sie najwyrazniej,ze poluje.Biega-przebiera lapkami i "szczeka".Wyglada slodko ;-)
mój kocur tak sypia jak psa w pobliżu nie ma hehe
Wow to już w ogóle podziwiamWitam
Moje dziecie smacznie sobie spi, troche dzis sie lenie, obiad mam z wczoraj, ogorkowa wiec leze i odpoczywam
Kitka ja sie wlasnie nie odzywalam bo moja mala od 3 miesiaca zycia przesypia nocki i to karmiona piersia (do roku), wiec to juz wogole ewenement, sasiadki mi zazdroscily tego i do tej pory tak jest mala spi od 19:30 do 7:30-8 rano bez rzadnych pobudek czy cos, od poczatku spi w swoim lozeczku, nigdy tez nie musialam jej lulac ani nic z tych rzeczy dlozona do spania zasypia sama, wiec mam pod tym wzgledem "zlote dziecko"
Ehhh ja nie lubie prasowania
moja kaarmiona była butlą:-)
tosz to takie przyjemne jak uwalnia się zapach proszku i płynu do płukania pod wplywem ciepła:-)
dzieki Bogu mam pania zmywarke:-)citrus.. gwarantuje Ci, ze w mojej dziurze sie nie zmieścisz, ale jakby ci sie tam udało jakims cudem wejsc to zdechnięcie jest możliwe.Oczywiście mam ochotę wpełznąć do mysiej dziury i zdechnąć.
Ale nam zaczelo pachniec piernikami na forum hehe