reklama

Maj 2013 :):)

Witam sie :-) i zaraz zmykam bo moje ostatnie dni mnie mecza ,,,ciagle sprzatam i niewiem po co? ukladam w szafach ,meble czyszcze codziennie i niewiem co mi jest ...albo za taxi robie :-D
Misiak -Zobacz załącznik 517404to dla ciebie ;-)

Cześć dziewczyny, tu Olka!!:-)
Widzę że tętni u Was życiem, chociaż tyle radochy, gdzie czasem przyziemne sprawy nie dają o sobie zapomnieć :-(
ale co tam suma sumarum każda z nas wie co jest najważniejsze, zdrowie, rodzinka, love :-)
My z mężem jakoś sobie radzimy, ale od kiedy jestem na zwolnieniu odpuściłam, a do tej pory zawsze jakaś kaska na waciki wpadła, bo jestem fizjoterapeutką i po pracy do pracy!!!
A tu doszły wydatki: lekarz, badania, witaminy itp no więc szału nie ma!!! A pętla na szyi w postaci kredytu na 25 lat na 50m2 też jest :-) i jakoś trzeba sobie radzić!!!

Mysiak
ja również za pan brat z Falubazem, mój mąż to świr na maxa...także pozdro!!!:-)
lo matko, falubazy przejmuja kontrole nad swiatem:szok::-D
ja jestem z pochodzenia gorzowianka, wiec same sobie dopowiedzcie, Mysiaki i inne myszy:-D cale dziecinstwo, dopoki w pl mieszkalam, w sensie gdzies do 10 roku zycia spedzilam na stadionie, z racji posiadania czterech braci..
i szalik niebiesko zolty posiadam:-D
ale PEACE:laugh2:

a druga sprawa jest taka, ze cierpie na bezsennosc...i to wcale juz nie jest smieszne, poloze sie, walam po tym lozku, a po dwoch godzinach rezygnuje ze spania, bo bez sensu i czytam, wierce sie, laze, ogladam cos....co za kanal:eek: bez sensu...
w ciazy z marysia ogladalam horrory po nocach:-D...i dextera..zamiast sie na zapas wyspac to du.....

Ostatnia edycja:
reklama
Wtrącę o no-spie: brałam teraz 3x1 forte przez 2 tygodnie, kiedy odklejała mi się kosmówka. Przy Kubie też brałam, Młody zdrów jak ryba.
Myślę, że czasem są powody, dla których lekarz zaleca no-spę i trzeba brać.

Co do imienia, to fuuuuu... Mam na imię Wanda:sorry:

serio? piękne imie.
kojarzy mi się dobrze, z romantyczną dziewczyną.
Wandzia, chyba córka Magdaleny Różczki tak ma na imię.

a tak wogóle to dzień dobry ,ciekawe czy dziś będę mieć lepszy dzień.....

Witam ranne ptaszki :-) a myślałam, że to tylko ja nie mogę spać!!!
KAJA ja też późno chodzę spać, wczoraj o 1wszej zasnęłam, dobrze że jakaś komedia leciała, to nie było dramatu :-) i na to wygląda że 7,5 godziny snu było wystarczające dla nas:-)

aaale Twoja Marysieńka ma przecudowne kędziorki mmmmmmmmmmmmmmm:-)

Co do żużla nie miałam pojęcia na czym to polega dopóki nie poznałam mojego obecnego, hehe ale ja jestem zupełnie neutralna, dla mnie sport nie ma granic, żadnych podziałów itp:tak: także luzzzzzzz and peace
co do jednego jestem pewna na pewno nasz maluch będzie się wychowywał na stadionie żużlowym, mój mąż nie popuści:-)

Co tutaj dzisiaj robić??? takie dylematy mną szargają hehe, tak brzydko na dworze , że nosa nawet się nie chce wysuwać:no:
Pogodnego dnia mamusie!!!

lo matko, falubazy przejmuja kontrole nad swiatem:szok::-D
ja jestem z pochodzenia gorzowianka, wiec same sobie dopowiedzcie, Mysiaki i inne myszy:-D cale dziecinstwo, dopoki w pl mieszkalam, w sensie gdzies do 10 roku zycia spedzilam na stadionie, z racji posiadania czterech braci..
i szalik niebiesko zolty posiadam:-D
ale PEACE:laugh2:

a druga sprawa jest taka, ze cierpie na bezsennosc...i to wcale juz nie jest smieszne, poloze sie, walam po tym lozku, a po dwoch godzinach rezygnuje ze spania, bo bez sensu i czytam, wierce sie, laze, ogladam cos....co za kanal:eek: bez sensu...
w ciazy z marysia ogladalam horrory po nocach:-D...i dextera..zamiast sie na zapas wyspac to du.....
Stal Gorzow srebrni medalisci :-) ..,a my zielonogorzanie mamy to we krwi musimy kochac Falubaz to ich dopinguje ....:-) teraz tez jestem fanka pilki noznej ale falubazik ma zawsze pierwsze miejsce .

Witam sie z rana czas wyjsc na zakupy .....Piszecie cos o imionach wlasnych moje Kinga jak w niku
;-)

Heja....dzień przywitałam z szalejącymi hormonami:no:
Wstałam z łóżka, spojrzałam w lustro i stwierdziłam, że mój okruszek w brzuchu to synek....zalałam się łzami:shocked2: Ok marzy mi się druga dziewczynka ale cholipa wiadomo, że synka tak samo mocno będę kochać! i w ogóle reakcja Majuchny na to, że może mieć brata (ona chce tylko siostrę;-)) doprowadza mnie do płaczu. Przed wyjściem do szkoły mówię jej, że coś czuje, że jednak będzie miała braciszka, a ta łzy w oczach i nieeeeeee:shocked2: całą drogę do szkoły się do mnie nie odezwała:-(

Kitka życzę Ci żebyś się miło rozczarowała:-)

Moja rodzina żartobliwie na fasolkę po reklamie ING w telewizji zaczęła mówić ZYGI ZYGI i praktycznie od samego początku bąbelek przyjął formę męską:-) a ja na przekór myślę że będzie dziewczynka!!!

Także trzymam kciuki za Ciebie i siebie, może za tydzień już się coś u mnie wyjaśni!!!

Dobra trzeba wstawać, ile można gnić:-D

niby wszystko można ogarnąć ale mój mąż z tych co nie oszczędzają ;/ ale tego żebym sama w domu siedziała bo on pracuje całymi dniami bym nie zniosła, ja to z tych, którymi się trzeba opiekować i pomagać codziennie;p

Kaja, Dexter... <3

Ej, coś mi się robi wieczorami z brzucholem. Leżę sobie, leżę, zasypiam (na lewym boku), a tu nagle cały prawy bok mi drętwieje nagle, jakoś tak przedziwnie się czuję i od razu wybudzam. What the fuck? :szok:

reklama
hej kochane!
postanowiłam dzisiaj w pracy odpalić BB.
jak się cieszę że jutro mam wolne:))) będę robić pierniki swiąteczne:P
już sama się nie mogę doczekać:P
dołożę każdemu do prezentu przewiązane czerwoną kokardą z atłasu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry