reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dzień dobry,
doczytałam was, ale na wszystko nie mam siły odpisywać.
Kaja strasznie wam zazdroszczę tego domku i Se, my dalej z działką walczymy :baffled:

Akurat z kasą u nas problemu nie ma, ale były czasy, kiedy ostro zaciskaliśmy pasa i liczyliśmy każdego miedziaka.

Citrus a śpisz tylko na boku, czy zmieniasz pozycje w trakcie snu?

Hej dziewczynki z pracy.. Kapitan nemo wita dzieci..
Jak przespalam trzy godz to dobrze:-/..
NANU, jaki cudny pomysł..
Mi , ze wzgledu na przeprowadzke nic w tym temacie dzialac sie nie chce. Moze jak bede w Polsce od 17 gru..
CYTRYN, uwielbiam Dextera:-D..
KINGA, AlEX..ja tez, lubie bo lubie, ale naklejki na aucie nie mam, hahahaha:-D..poza tym , dobrze mowicie, sport to sport. W moim sercu i tak tenis jest number one:-D

Zapominajka, śpię na lewym boku, ale poduszkę mam dość wysoko, więc problem może być na przykład w tym, że mięśnie z prawej strony ciała są przykurczone. Tylko chodzi o to, że i tak od zawsze często śpię na lewym boku i tego problemu nie było. W ciągu ostatnich dni powtórzyło się dwa razy, ale byłam dość mocno zaspana i nie do końca zarejestrowałam, o co tak właściwie chodziło :baffled: Trochę się obawiam, ale to zadziało się TYLKO podczas leżenia w tej jednej pozycji i TYLKO podczas zasypiania. W ciągu dnia brzucha nawet nie czuję. Nie boli, nie kłuje, nic zupełnie.

Czesc lachony;)))

Widze, ze temat kasy i mieszkan;)
My mamy dwupokojowe mieszkanie - i juz ostatnio rozmawialismy o tym, ze kiedys pewnie trzeba je bedzie na wieksze zamienic bo chcemy miec dwojke dzieci;)

A co do kasy u nas zawsze bylo tyle, ze moglismy sobie sporo zaoszczedzic i zyc normalnie;):tak: Ale teraz jest masakra bo otwieramy ta pizzerie i ona pochalania nam kupe kasy:baffled: I jak na zlosc jeszcze akumulator w aucie nam padl i nowe opony na zime trzeba kupic :angry: Aaa no i w grudniu OC;] I oczywiscie lekarze, tablety, witaminy tez pochlaniaja nam sporo... Sam dupek prawie 40zl na 10dni:dry: Ale licze, ze jakos przezyjemy i jak ruszy nam ta pizzeria to sie odkujemy bo nienawidze tak zyc;]

Wlasnie wcielam sniadanko i nawet kawe wypilam, bo dzis tak ponury dzien ze sie za okno nie chce wygladac:sorry2:

Aaaa z imienia sie chyba nie musze przedstawiac hihi;D Pozdrawiam wszystkie Kasie na tym watku - tez kiedys nie lubilam tego imienia:-)

heloł kobietki :)

Jest źle... M&M-sy mi sie skonczyły grrrrrr hyhyhyhyh

Citrus ja ciągle śpie na lewym boku bo na prawym mi oddechu brakuje i sie wybudzam.... z tym drętwieniem to podejrzewam, ze coś się uciska i stąd tak się dzieje...

alex2 moj chłop na szczęście jest świrem tylko a krótkofalarstwo... a falubaziaki poprostu oglądamy i kibicujemy, ale na stadion nie chodze bo nie lubie takiego spędu "bydła" a jak dodatkowo gra stal gorzów znaszymi to kicha na całego,.. rozróby są i ja od razu stresa łapie ze to niebezpieczne hyhyhy a gdzie ty mieszkasz na tym Dolnym Śląsku?? bo moj chłop stamtąd pochodzi :)

kaja to ty kochana widze zagorzały "kibic" jestes :) ja do Stali nic nie mam.. wazne ze ktoś jezdzi, ktoś wygrywa, ktoś przegrywa... coś się dzieje i jest ciekawie :)

Ja tez cierpię na bezsennosc (budze sie około 3-4 i nie spie) i na zaniki mózgu też.... dziś mi sie sniło ze brałam ślub, ze nic nie było przygotowane i chciałam czarne skarpety ubrac do białej sukni, a na koniec spoźnieni bylismy i w dupie to miałam.... bez sensu ten sen był...

Citrus podziwiam lewoboczna determinacje!Ja bym nie dala rady.Ja sie krece w nocy i spie w kazdej mozliwej pozycji.Wiem,ze pozniej plecy,brzuch i prawy bok odpadna wiec tym bardziej musze sobie pouzywac :-) Ja tez mysle,ze ci cos uciska i dretwiejesz albo to maly czlowiek daje juz znac o sobie...Ale jezeli to Cie niepokoi to lepiej zapytac u lekarza.

Ja lubie ogladac sporty roznej masci.Ale jakos do zuzla nigdy sie nie przekonalam.Ale zle ze mna malzonek nie ma bo za to pilke lubie,boks chetnie ogladam i uwielbiam siatke ogladac i recznaJak tylko byly mecze reprezentacji w Hali we Wroclawiu to bylismy na nich!:-D Tylko ja reprezentacyjne lubie ogladac.Ligi mnie nie bardzo kreca...

z takiego:

scan_204.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry