reklama

Maj 2013 :):)

Mdła dokładnie tak :tak:

Mam taką koleżankę, która swoim dzieciakom 9 i 7 lat pozwala jeść słodycze tylko w weekendy.
I pewnego razu w środku tygodnia umówiłyśmy się u niej na posiadówkę. Wszystko milutko, jej chłop nam ciasto pod nos, a te dzieciaki - masakra.
Ja nie byłam w stanie się poczęstować, bo miały takie głodne oczy. I każdy kęs odprowadzały wzrokiem, jakby liczyły, czy im coś do soboty zostanie.
Z całego serca im współczułam...

reklama
Cześć

Citrus ja mam zatkany nos jak się budzę rano.

Kaja niezły ten mandat, też bym szalała.

Super pomysły z tymi pierniczkami na święta, ja przyznam, że nigdy nie piekłam szkoda, że nie mam czasu żeby się tym zająć bo z chęcią bym zjadła takie w święta.

Ja dziś byłam oddać krew i siuski bo jutro wizyta!

Mnie dziś mdli i słabo mi.

Mdła dokładnie tak :tak:

Mam taką koleżankę, która swoim dzieciakom 9 i 7 lat pozwala jeść słodycze tylko w weekendy.
I pewnego razu w środku tygodnia umówiłyśmy się u niej na posiadówkę. Wszystko milutko, jej chłop nam ciasto pod nos, a te dzieciaki - masakra.
Ja nie byłam w stanie się poczęstować, bo miały takie głodne oczy. I każdy kęs odprowadzały wzrokiem, jakby liczyły, czy im coś do soboty zostanie.
Z całego serca im współczułam...

Tez bym nie przełknęła.. Wiesz ze tu to norma, słodycze jedynie weekendowo dla dzieci i dla doroslych tez.. Mi to sie wrecz wydaje ze to co robi Twoja funfelka to jakas masakra . Skoro dziecko ma nie jesc, to musi od kogos dostac przyklad.. ty nie, ale matka i owszem..?Nie fajnie..

Mysiak ja pochodzę ze Złotoryi i tu mieszkamy, a mój mąż pochodzi z Świebodzinejro :-)
ogólnie jesteśmy oboje zapaleńcami jeśli chodzi o różne sporty, poznaliśmy się na AWFie :-),
ale żużel to mąż ma we krwi!!!!

Co dobrego polecacie na obiad dziewczyny???????
Ja się biorę za makaron ze szpnakiem uwielbiam mmmmmmm:-)

dziewczyny moja córka połkneła 10 gr, mam nadzieję, że moneta jest w przewodzie pokarmowym, a nie w drogach oddechowych ,bo na początku się nią zakrztusiła. Oczywiście wariuję z niepokoju, dzwoniłam do szpitala lekarz decyzję , co do rentgena pozostawia mnie, nie chce jej faszerować promieniami, narazie sprawdziłam jedną kupę , ale ani śladu w niej monety, pewnie za wcześnie, myślicie, że jeżeli dziecko normalnie oddycha, nie kaszle, to moneta może być w drogach oddechowych?

Ja bym zrobila przeswietl na wszelki wypadek , dla spokoju dziecka i swojego.. Mysle ze promienie rentgenowskie nie zaszkodza jej bardziej niz moglaby zaszkodzic moneta w" nieodpowiednom miejscu" chociaz nie sadze ze tam jest, a trawienie sie w godzine ,dwie nie odbedzie. Ale bedziesz miala pewnosc . I spokój....

Tez bym nie przełknęła.. Wiesz ze tu to norma, słodycze jedynie weekendowo dla dzieci i dla doroslych tez.. Mi to sie wrecz wydaje ze to co robi Twoja funfelka to jakas masakra . Skoro dziecko ma nie jesc, to musi od kogos dostac przyklad.. ty nie, ale matka i owszem..?Nie fajnie..

Też tak myślę. Ale to jej dzieci i nie ja je wychowuję.
Ja myślę, że ta metoda weekendowa nie jest zła, ale pod warunkiem, że dotyczy wszystkich, a nie tylko dzieciaków.

dziewczyny moja córka połkneła 10 gr, mam nadzieję, że moneta jest w przewodzie pokarmowym, a nie w drogach oddechowych ,bo na początku się nią zakrztusiła. Oczywiście wariuję z niepokoju, dzwoniłam do szpitala lekarz decyzję , co do rentgena pozostawia mnie, nie chce jej faszerować promieniami, narazie sprawdziłam jedną kupę , ale ani śladu w niej monety, pewnie za wcześnie, myślicie, że jeżeli dziecko normalnie oddycha, nie kaszle, to moneta może być w drogach oddechowych?

OOOO matko :szok:
Ja też bym ją prześwietliła. Raz jej promieniowanie nie zaszkodzi, a może życie uratować.

Wiloneczela trzymam kciuki, żeby wszytsko było dobrze z córą. Daj znać co postanowiłaś.

Ja właśnie wróciłam z konferencji ******** . pl bardzo fajnie było, dla kogoś kto pierwszy raz rodzi to naprawde jest przydatne, a dodatkowo co się zdziwiłam, bo zwykle nie mam szczęscia zostałam wylosowana i wygrałm zestaw do karmienia butelkę, wkładki laktacyjne i lanolinę wszytsko firmy Madela, nie znam ale poznam ;) Ale się cieszę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry