reklama

Maj 2013 :):)

ja miałam okropne ostatnie 24 godziny, stres, wysiłek i wszystko inne co nie jest zalecane w ciąży :/ a wszystko przez prace, zakręconą szefową i beznadziejne szkolenie na drugim końcu Anglii :/ a teraz znowu mam masakryczną migrenę prawdopodobnie z powodu nieprzespanej nocy :( czuje się winna względem mojego malucha, który pewnie cały zestresowany teraz jest.

reklama
Ależ oczywiście, że tak! Najważniejsze zeby dzidzius był zdrowy ale hormony zrobiły swoje;-)
Co do córy to obawiam się, że strach przed posiadaniem brata ma podłoże w kuzynie (synek sis, a mój chrześniak), który czesto ją bije:(

Ojeju, współczuję. Dla świetego spokoju pojechałabym na RTG.
W dzieciństwie mnóstwo razy połykałam klocki lego;// szczytem wszystkiego było połknięcie szklanej kulki z żółwiem ninja;/ ojjjj moi rodzice mieli ze mną ,,wesoło,,

Citrus - rewelacja :D życ nie umierać

Kaja - jak buły? robiłaś?:-)

a tego chrzesniaka to nie wiesz jak potraktowac

• laugh.gif
    ..ja to nie lubie polowy dzieci w przedszkolu Marysi bo mi dziecko zaczepialy, ale szybko je do pionu ustawilam:-Dniech wiedza z kim tancza:-p

buly wlasnie sie skonczyly, zrobilam dzisiaj i tak sie nazarlam , ze nie pamietam jak sie nazywam:szok::-D

A ja właśnie leże na kanapie i zastanawiam się, czy żołądek może pęknąć??? Już nie pamiętam kiedy ostatnio się tak objadłam .... ratunku nie mam siły się ruszyć:szok:
Wypiłam dwa kubki soku marchwiowego - sama robiłam, do tego kanapki z pastą z tuńczyka i jajek, kilka mandarynek .... i po co mi to było ??

O matko, ja uwielbiam jeść, ale przejedzenie jest nieprzyjemne... Zawsze zdarza się w Wigilię :-D

Hahaha, przeczytałam moje pierwsze posty na forum. Boże, jaką miałam drętwą dupę :baffled:

Ostatnia edycja:
hehe Citrus dobre, nie ma to jak samokrytyka :-)

Boże Aśka:) ja też się tak nawpitalałam i czuje się jak w 30 tc, masakiera bleeeee, znowu będą wysokie loty ups:-)

reklama
Dzien dobry :) ja juz na nogach choc nie jest latwo na nich ustac ;)
jade samochod na przeglad odstawic do mechanika a pozniej do pracy. Wczoraj byl stresujacy dzien bo oglosili zwolnienia. Ale sie wpasowalam z ciaza :) ufffff

milego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry