reklama

Maj 2013 :):)

Witajcie piątkowo.. I ciul ze piątek jak kolejna noc nie przespana, co mi tam wstawanie do pracy.. Juz łażę jak nosferatu..buuu.
KORA, no niewesoło, kciukasy za szybka prostą..
ZAPI, mi sie ten syrop z dziecinstwem kojarzy.. I mleko z miodem, czy z maslem..ush. I chleb z czosnkiem na dokladke:confused:

reklama
Ja sie lecze syropem czosnkowo-cytrynowym.Glownke czosnku(pokrojona albo zmiazdzona),sok z cytryny i 1-2 lyzki miodu zalewam szklanka przegotowanej chlodnej wody.Odstawiam na 2dni i pije wieczorem 2 lyzki.Ten cebulowy u mnie i bez ciazy mdlosci wywoluje :-)

Cytrynian-gratulacje!Jakby nie patrzec jakas kasa wskoczy do portfela!Ja bym sie nie obrazila...;-)

PolaTola ale masz wyczucie czasu.:-D

Ja tez wczoraj wieczorem buly z pieczarami robilam i sie tak objadlam,ze szok :-D Byly pyszne.Maz tez byl zadowolniony i bardzo mu smakowaly.Czekam na inne ispiracje :-)

Kora to u Was naprawde izba chorych...Jakos dacie rade.Byle jak najszybciej.Domowe sposoby dzialaja.Moja tesciowa we wszystkich wpychala to nieszczesne mleko z maslem i miodem.Ale ja nie wiem co ma w tym poza miodem pomagac?I dlaczego?Poza tym to obrzydliwe...bleee...

Ostatnia edycja:
heh babolce, jak ja uwielbiam wolne dni!
pospaliśmy do 9tej i nawet miłą pobudkę sobie zaserwowaliśmy, potem S kawuchę latte zaserwował:) teraz już pojechał a ja wcinam pierwsze śniadanko:) za 2h S. wpadnie żeby drugie ze mną zjeść:D
Potem lecę do galerii poszukać dla S jakiegoś drobiazgu na mikołajki, i prezentu na roczek dla córy znajomych do których dziś wieczorem najprawdopodobniej idziemy.... muszę też zrobić ogórkową bo wielki słój ogórków od mamy wczoraj po jeździe w bagażniku zaczął przeciekać - trzeba zużyć zatem:)
nie wiem czy będę ją jadła bo na 18stą idę do knajpy na kolację (ludzie z firmy - pożegnanie koleżanki), potem stamtąd do znajomych chyba....
ciekawy dzień się zapowiada:)

George - pytałaś o usg 3d/4d. Ja jeśli w ogóle będę robić (jeszcze nie zdecydowałam) to w przychodni w której prowadzę ciążę - Mediconcept na Krzyckiej.

kora - 3mam za Was kciuki! ależ Wam się pochorowało wszystko i wszyscy wokół!

A ja dla odmiany nikomu niczego nie zazdroszczę :-) Obudziłam się w wyśmienitym humorze (bo piątek), zjadłam owsiankę i pomarańczę, odkurzyłam wszystko, olejowałam włosy i zaraz zmykam na weekendowe zakupy.

INFO! Od dzisiaj do niedzieli w Cubusie cała kolekcja 30% taniej, wybrane modele 50% mniej.

George ja szukalam w sieci.I na Jednosci Narodowej znalazlam gabinet drMichalika,ktory dlugie lata na Klinikach pracowal(ordynator poloznictwa?chyba).Sprawdzilam opinie i chyba tam wlasnie zrobimy termin.Zwlaszcza,ze ceny ma konkurencyjne.I ponoc badanie przeprowadza dlugo i dokladnie,cierpliwie tlumaczac i odpowiadajac na wszystkie pytania.Jak bedziemy we Wroclawiu to akurat bedzie 22tc wiec wstrzelimy sie idealnie :-)

Kaja przez 9lat zylam sobie z dala od mamy(bezpieczne 1000km).I nie zaluje bo mialo to pozytywny wplyw na nasze relacje.:tak: Ale teraz doceniam jej bliskosc i zaciecie do kiszenia ogorkow,kiszenia kapusty do pierogow,dzemikow jezynowych i sokow malinowych...mmm...

Kurde dzisiaj znowu odczuwam ból pleców, jasny gwint myślałam, że to przejściowe po wczorajszej źle przespanej nocy:baffled: ale nadal trzyma... nie spodziewałam że zacznie się tak szybko!!! Brzuszek ledwo się pokazał a tu już objawy cholernego SKS-u:no:

Trzeba zacząć jakieś rozluźniające ćwiczenia trzaskać!!!!!!!!! :confused:

reklama
Dzien dobry :)

Kora zdróweczka dla was wszystkich..

Margeritka witaj :) rozgość się kobieto :)

kaja ja sie opiłam melisy na noc i spałam jak zabita do 4 :) ale do tej 4 nic mnie nie obudziło a tak budzi mnie nawet oddech mego chłopa

Pożarłam śledzia... był pyszny :)chce mi sie ryb i żeberek, wiec dzis zebereczka na obiad.. mlask mlask :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry