reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Dzień dobry;
ja dziś byłam wyspana, ale przeziębienie mi odbiera siły na wszystko. Do tego gardło.
Rano zaliczyłam laboratorium i teraz rozkoszuję się herbatką.

a ja mam smaka na banany z mlekiem :p zawsze dodaje banany do mueslli, na dodatek wypijam mnóstwo smoothie ;)

tez tak jadam, tyle, że zamiast mleka jogurt :tak:

hehe się ujawnij cytrusku - z chęcią i z Tobą się pomiziamy:p

Original Colors-WONDERFUL VİDEO !!!!!!!!!! | Facebook

piękne!

popłakałam się. cudne!!!!!

Nanu trzymam kciuki za premię.

Kaja fajna ta leśniczówka.

reklama
cześć Mamuśki!
dziś już lepiej chociaż noc miałam potworną: temperatura skakała, tak silne trzęsiawki mnie brały że bałam się że jakiś skurczy dostanę, pogrzałam się przy kominku i minęło. całą noc jęczałam a M co chwila tylko mi temperaturę sprawdzał. dobrze że już dziś tak strasznie nie łamie, chyba ten czosnek z cebulą pomógł. wypróbowałam chyba wszystko o czym wczoraj pisałyście i dziś się tylko pocę strasznie

gratuluję weselisk panny młode! moje 8 lat temu było... było pięknie:) ale i tak zazdroszczę!

Mnie się też już nie chce nic... Na piętnastą umówiłam się z koleżanką w czytelni, o 16.40 mamy wykład, więc w pracy będę dopiero przed 19-tą (co jest akurat dobre, bo dwie godziny zlecą szybko :-)), ale chętnie przygarnęłabym już piąteczek... :sorry2:

reklama
No to mamy coraz szersze grono padających na pysk :p

PIĄTEK :dry: kiedy to będzie:oo2:

Nanu ten filmik jest niesamowity, ta kobieta ma dar w rękach :)

Ostatnia edycja:
Do góry