reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Matik słodkie! Gratuluję córci:tak:

Czarnulka boskie ubranka!! wcale się nie dziwię, że nie mogłaś odpuścić;-)

Czesc dziewczyny. U mnie po wizycie ok. Nie mialam za bardzo jak pisac w Pt, bo wyjeżdżaliśmy do tesciow, a jak tylko zajechaliśmy, to padłam jak kawka. Wczoraj też wiadomo, wycieczki od rana do wieczora, wiec dopiero teraz na komórze nadrobilam. Gratuluje Matik dziewczynki - moje marzenie. U nas na razie nic o plci nie mowil. Niby napisal ze wszystkie narządy ok, ale te gin jest taki dziwny. Zero w nim entuzjazmu i kilka razy pytalam, czy na pewno ok. Slyszalam pierwszy raz serduszko <3 Dzidek mial 7.35cm i wg om to byl 13t6d, a na usg znowu wyszlo 3 dni mlodsze. Po raz pierwszy mowil o prenatalnych, ze nie jestem w grupie ryzyka, ale on mnie musi poinformować.. Jak spytalam czy uważa ze powinnam, to w sumie tylko mowil, ze to kontrolne, pozwalają wykryć jakies wady, no i ze powinnam wiedzieć ze mogę je zrobić...

Stad pytanie, czy któraś z was, mimo ze nie byla w grupie ryzyka (mam 28 lat i na razie nic wiecej ze wskazań do prenatalnych mnie nie dotyczy) robila prenatalne? Ten sposób bycia gina chyba mnie wykończy...

Vivid ja mam 30 lat.robilam prenatalne i test pappa. Ze swojej strony uważam ze warto choć to koszt u mnie 500 zł razem

To moze lepiej zrobie. Wolalabym wiecej stanowczosci w glosie gina. Chociaz wg opisu usg niby jest wszystko dobrze. Moze tak delikatnie sugerowal, ze lepiej zrobić.. A moze ja sama sobie wkrecam, ze jak to wszystko jest dobrze. Sama nie wiem. Jak będzie mi dana kolejna ciaza, to raczej zmienie lekarza.

Milej niedzieli dziewczyny.

reklama
Do góry