reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Dzwoniłam do swojej ginekolog i mówi żeby się nie martwić może nie zarazimy się.A jakby to wtedy się do niej zgłosić i będziemy działać

reklama
Cześć dziewczyny, chciałam się umówić do innego gina na usg najlepiej z opcją 3d, na porządnym sprzęcie bo z ostatniego usg jakoś nie byłam zadowolona a tu jak na złość albo mega ceny albo brak terminu a zależy mi na początku przyszłego tyg bo mój parter przyjedzie a chcemy iść razem, a tu lipa :(

Aha jeszcze w corfamedzie powiedzieli mi ze na tak wczesnym etapie nie robi się usg w trójwymiarze ;/ Przecież nie które z was miały i nie było problemu

No to tak podsumowując temat genetycznych/prenatalnych, bo każdy nazywa jak chce, to wyniki mniej więcej pół na pół. Czyli chyba jeszcze muszę poczytać :)

Z innej beczki - podobno w szkołach panuje wszawica, więc oglądajcie swoje dzieciaczki, koleżanki córka niestety też załapała, ale to w zeszłym roku było i już jest ok. Ale mówili w wiadomościach w zeszłym tygodniu, więc lepiej mieć to na uwadze.

A jeszcze z innej beczki, zrobiłam w końcu w zeszłym miesiącu te badania ogólne krwi itp na NFZ, uznałam, że te jedne początkowe tak zrobie, a teraz jakiś horror, żeby wyniki odebrać. Muszę się umówić do mojego gina na NFZ, który jak się okazało w listopadzie przyjmuje tylko w dwa poniedziałki... I to wszystko tylko po to, żeby odebrać wyniki... Na szczęście 17go je odbiorę, a kolejna wizyta prywatna dopiero 26.11, więc będę je wreszcie miała.

Never ever NFZ :-) Raz byłam głupia - więcej nie będę ;-) Tak mi się przypomniało jak wyczułam ciśnienie w poście Majówki :D

Co do osobnego wątku, to nie mam nic przeciwko, oby tylko ten nie wymarł ;)

P.S. Jak u Was z nerwami? Bo moje zrobiły się niesamowicie krótkie :)

katagorka Didi i reszta też jestem za zamkniętym wątkiem. Na sierpniówkach coś takiego stworzyłyśmy. Ja też m in dlatego nie wrzucam zdjęć. Każdy może czytać, oglądać...

majówk@ bo na tym etapie te 3d wychodzą dziwne. Później znacznie lepieij widać dzieciaczka :)

Jeżeli chodzi i nerwy to nie wiem widzę tylko że jak mnie ktoś sprowokujr to ciśnienie sięga zenitu co wczesniej sie nie zdazało
I zależy mi bardo na czułości od męża jeśli jej nie mam to bardzo mi z tym źle :(

reklama
Kurczaki szłam i nagle taki ból mnie dziwny złapał... z kilka sek trwał i za minutkę znowu...ciekawa jestem czy to przez szwy które mi się po CC nie rozpuściły czy przez łożysko a może to skurcz mnie złapał??? sama nie wiem co to było...ale bolało

p.s a jakie ciśnienie macie??/tak z ciekawości

Do góry