reklama
Klaudia_i_nikodem
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny pozwolę sobie do Was dołączyć, mam termin na 30 maja, wczorajsze badania potwierdziły że to dziewczynka, zdrowiutka i ładnie rośnie.
Gratulacje!! Imię wybrane?
Napisane na iPad w aplikacji Link do: Sign in · Tapatalk · Community Management
Koniczyna05
Witaj już po badaniach prenatalnych?
Olo32
Gratulacje! i Super, że wszystko dobrzeCześć dziewczyny pozwolę sobie do Was dołączyć, mam termin na 30 maja, wczorajsze badania potwierdziły że to dziewczynka, zdrowiutka i ładnie rośnie.
Cześć. GratulacjeCześć dziewczyny pozwolę sobie do Was dołączyć, mam termin na 30 maja, wczorajsze badania potwierdziły że to dziewczynka, zdrowiutka i ładnie rośnie.
Tak
Ja robiłam w 12 i teraz po 20 tc i ostatnie około 30 tc
Arya
Ja też robiłam prenatalne w 12 i po 20tc.
Wszystko dobrze i na 90% dziewczynka. Wstydzioch mały nie chciała się pokazać. Stwierdziłam, że skromnisia po mamusi
.
Moja mała daje znaki od dawna a teraz to już mocno. Kopie mojego synka gdy siedzi mi na kolanach i ją przyciska. Oczywiście on tego nie czuje
. Ale prawdziwe kopniaki dopiero przed nami.
My na święta sami, więc dużo nie szykuję. Bigos właśnie w gotowaniu, pachnie w całym domu
Wszystko dobrze i na 90% dziewczynka. Wstydzioch mały nie chciała się pokazać. Stwierdziłam, że skromnisia po mamusi
Moja mała daje znaki od dawna a teraz to już mocno. Kopie mojego synka gdy siedzi mi na kolanach i ją przyciska. Oczywiście on tego nie czuje
My na święta sami, więc dużo nie szykuję. Bigos właśnie w gotowaniu, pachnie w całym domu

Klaudia_i_nikodem
Ja też robiłam prenatalne w 12 i po 20tc.
Wszystko dobrze i na 90% dziewczynka. Wstydzioch mały nie chciała się pokazać. Stwierdziłam, że skromnisia po mamusi.
Moja mała daje znaki od dawna a teraz to już mocno. Kopie mojego synka gdy siedzi mi na kolanach i ją przyciska. Oczywiście on tego nie czuje. Ale prawdziwe kopniaki dopiero przed nami.
My na święta sami, więc dużo nie szykuję. Bigos właśnie w gotowaniu, pachnie w całym domu [emoji5]
U mnie w 13 tc 100% chłopak.
Ja święta mam w rozjazdach po rodzinie wiec raczej mam spokój prócz kupowania prezentów. [emoji19]
Napisane na iPad w aplikacji Link do: Sign in · Tapatalk · Community Management
Koniczyna05
Klaudia i Nikodem miałam jak ty tak samo, też marzyłam o dziewczynce nawet u lekarza nie umiałam ukryć rozczarowania, no co mój gin skwitowal, że następna będzie dziewczynka,
a teraz niewyobrażam sobie że mogłabym mieć dziewczynkę, ja również mam wędrowne święta, robimy tylko rybę na wigilię,
reklama
Klaudia_i_nikodem
Mamy ogromne szczęście, nieważna płeć, ważne, że jest zdrowo rosną nasze małe cuda [emoji7]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom