Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
), ogólnie nie sprawia kłopotów. Trochę się tylko boję jego początków z Młodą, bo do tej pory kontaktów z dziećmi nie miał, a reaguje agresywnie niestety, kiedy wyczuje strach (córka koleżanki boi się psów, Czarek wyczuł i przyjaźń niestety zawarta nie została
). no i oby zazdrośnikiem się nie okazał... bo szynszylek nie stanowi dla niego konkurencji - bawimy się raz z jednym raz z drugim pod nieobecność tego drugiego
jedno jest pewne: jak poczuje się za mało ukochany, wystarczy że zejdzie piętro niżej do mojej mamy
Sylwia dog argentyński-piękny pies,strasznie mi się podobają!!
Ja mam 6 letniego Pit-Bulla Taysona jest kochany,spokojny i ułożony(choć opinia jest zła o tych psach-ale moim zdaniem to kwestia właścicieli) każdy pies tej rasy jest inny.Jest z nami w domu,a jak jest ciepło to cały dzień na ogrodzie żeby się wyszalał.Mój nigdy nie był szczuty na innych ludzi ani na zwierzęta,chociaż kotów nienawidzi jak to piesma ogromną siłę.Obok mieszka brat w domku ma 3 letniego synka nie ma żadnych problemów jak do nas przychodzi mały,pies tylko go obwąchiwał jak był malutki i tyle.Mam nadzieję że jak pojawi się maleństwo to nie będzie zazdrosny...zresztą on już czuje bo przychodzi i kładzie mi pysk na brzuch czasami
jak mi się uda(bo nie wiem jak) wrzucę zaraz fotkę mojego pupila
![]()