reklama
AsiaKC
Just mama
Częsć biodrowa zwykłego pasa przechodzi górą nad nóżkami dziecka (najczęściej) a część piersiowa z tyłu za fotelikiem, poprzez specjalne zaczepy.
Na tej aukcji co dałaś z jednej strony widać gdzie jest zahaczenie do biodrowej części pasa - taka niebieska strzałka.
O np tak to wygląda
Na tej aukcji co dałaś z jednej strony widać gdzie jest zahaczenie do biodrowej części pasa - taka niebieska strzałka.
O np tak to wygląda

moniSkaBe
Fanka BB :)
Asia kocham Cie. 
Jak ja lubie jak mi ktos lopatologicznie wytłumaczy

Jak ja lubie jak mi ktos lopatologicznie wytłumaczy

moniSkaBe
a czy ktoras mama miala fotelik firmy Coneco?
sa one w miare dobre?
sa one w miare dobre?
AsiaKC
Just mama
My mamy nawet dwa ale większe - coneco zenith. Jesteśmy naprawdę zadowoleni, teraz musimy zmienić bo one są szerokie górą i nam się dwa duże foteliki obok siebie wygodnie nie będą mieściły w aucie ale też myślimy nad coneco - tylko innymi 
Jak kupowaliśmu te najmniejsze to coneco jeszcze w ogóle nie było
Wiesz Monika, ja po prostu wyobrażam sobie jak to jest nie wiedzieć, bo się nie miało do czynienia z czymś, więc staram się możliwie obrazowo tłumaczyć

Wiesz Monika, ja po prostu wyobrażam sobie jak to jest nie wiedzieć, bo się nie miało do czynienia z czymś, więc staram się możliwie obrazowo tłumaczyć

ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
moniSkaBe Ja mam identyczny fotelik coneco, jak na tej aukcji, różni się kolorkami, sprawdził się jako fotelik, ale troszkę inaczej był mocowany niż na tym zdjęciu pokazówce.
moniSkaBe
My mamy nawet dwa ale większe - coneco zenith. Jesteśmy naprawdę zadowoleni, teraz musimy zmienić bo one są szerokie górą i nam się dwa duże foteliki obok siebie wygodnie nie będą mieściły w aucie ale też myślimy nad coneco - tylko innymi
Wiesz Monika, ja po prostu wyobrażam sobie jak to jest nie wiedzieć, bo się nie miało do czynienia z czymś, więc staram się możliwie obrazowo tłumaczyć![]()
dzieki za wyrozumiałość :-)
a z fotelikami nie mialam w ogole do czynienia

zreszta jak ze wszystkim co dotyczy malych dzieci

moniSkaBe
narazie poluje na inny. tez coneco :-)
reklama
Mnie jeszcze z wiekszych zakupów czeka zainwestowanie w fotelik samochodowy i bazę
ale chyba się wstrzymam do stycznia bo w nowym roku zazwyczaj wyprzedaże robią.[/QUOTE]
Koza, nie wiem jakiej firmy chcesz fotelik i baze, ale teraz z maxi cosi wyszła nowość - baza do 18kg, czyli można np po roku zmienić tylko fotelik, bo jak oglądałam ponad miesiąc temu, to baza była tylko do małego fotelika, a do kolejnego trzeba było kupić inną bazę. Ja to w gazecie m jak mama widziałam, ale może Ty już to widziałaś.

Koza, nie wiem jakiej firmy chcesz fotelik i baze, ale teraz z maxi cosi wyszła nowość - baza do 18kg, czyli można np po roku zmienić tylko fotelik, bo jak oglądałam ponad miesiąc temu, to baza była tylko do małego fotelika, a do kolejnego trzeba było kupić inną bazę. Ja to w gazecie m jak mama widziałam, ale może Ty już to widziałaś.