• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
ejo dziewczyny to ja jeszcze pomęcze z tą legitymacją (choć to nie ten wątek :baffled:)
to jak pójdę do porodu to muszę mieć aktualną pieczątkę na tej legitymacji ubez. czy wystarczy karta chipowa?

ejo dziewczyny to ja jeszcze pomęcze z tą legitymacją (choć to nie ten wątek :baffled:)
to jak pójdę do porodu to muszę mieć aktualną pieczątkę na tej legitymacji ubez. czy wystarczy karta chipowa?

A masz i to i to? Czy tylko kartę? Bo skoro macie taki system kart wszedzie, to wydaje mi się, że tylko karta. U nas czegoś takiego nie ma, stąd legitymacje.

Ale poczekajmy do nowego roku, na pewno już się określą dokładnie co i jak.

wiecie co
najlepszy krem do pupci to oczywiscie sudocrem i z nivea...juz probowalam wszystkich i tylko te nie uczulają maluszka.
Mi Pani pediatra powiedziala ze rzeczy Johnsons baby sa najgorsze bo maja najwiecej alergenow i po nich moj mlody ma strasznie sucha skore.
Ja wiec bede kupowała wszystko z nivea z dosiwdczenia wiem ze sa dobre. Mam tez tyle tych kosmetykow i niektore leza bo maly ma uczulenie...a mowie Wam pupcie najgorzej wyleczyc z odparzenia.

A co do kart o jak mieszkalam na slasku to mialam dwie :-D hehe
a teraz w jeleniej gorze jak moj maz chcial wyrobic ksiazeczke to mu powiedzieli ze nie wyrobia bo od przyszlego roku bedzie cos innego.. niewiem do konca co

Ja również nie podbijam co miesiąc, co pół roku powinno być ok, po za tym rónież w książeczce mam stare nazwisko i do głowy mi nie przysżło, aby spytać o wymianę, ale będę musiała wybrać się do zusu to podpytam.

Co do kremu ja używałam sudocremu i linomag, co do nivea, krem uczulał Dawida, natomiast płyn do kąpieli był ok.

reklama
Ja również nie podbijam co miesiąc, co pół roku powinno być ok, po za tym rónież w książeczce mam stare nazwisko i do głowy mi nie przysżło, aby spytać o wymianę, ale będę musiała wybrać się do zusu to podpytam.
Nie jest ok niestety :no:. Ja jak byłam w ciąży z Karolem i poszłam na KTG do szpitala, to mi powiedzieli że mam nieważną legitymację, bo ma być podbijana co miesiąc i żebym tego pilnowała, bo będą problemy z przyjęciem do szpitala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry