missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ja juz mam ta profilowana wanienke wiec nie bede kupowala ale fajny paatent wlasnie to wiaderko 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a to moje rzeczy grube dla dzidzia :-)
:-)mi sie tez wydaje ze bedzie super ta wanienka :-) w ogole moja kumpela ta co niedawno urodzila mowi co ty bedziesz tyle kasy wydawala na wanienke jak zwykla kosztuje 25 zl do tego gabka na ktora dziecko sie kladzie i wychodzi jakies 35 zl ... na co ja mysle ze kurcze to moje pierwsze dzieciatko nie szkoda mi pieniedzy jak mam je przeznaczyc na dzidzia i z reszta troche luksusu mozna sobie zapewnic od czasu do czasu i sobie i dzidzi bo nie bedzie np trzymane przez mame za raczka tak jak sie dzidzi trzyma przez plecki i za raczke bo moze mu byc niewygodnie a tak sobie slodziak lezy i mysle ze zadowolony jest :-) w ogole czytalam artykol w jakims pismie dla ciezarnych ze fajnie jest maluchy kapac w wiaderku bo dziecko czuje sie kompoftowo nie zjedzie bo nie ma jak , stabilnie sie opiera o scianki no i nie marznie bo jest do paszek zanurzony w cieplej wodzie to oczywiscie jak pepuszek sie zagoii powiem wm ze jak kolezanka kapie wlasnie w wiaderku to malutka tak kocha siedziec wtym wiaderku ze masakra!!:-) w ogole pisalo ze dzidzia czuje sie bezpiecznie bo jej iasno i cieplutko jak w brzuszku mamy :-) chyba cos w tym musi byc ;-)
Tylko tez prawda, że ono szybko z niego wyrośnie i ta wanienka profilowana jest w sam raz chyba bo kręgosłupa mama nie męczy i wygodniej ma bo dwie rączki wolne 
no dokladnie z wiaderka to szyko wyrasta ::-)
a ta wanienka wlasnie fajna jrst bardzo mi sie podoba ide dzisiaj zalatwiac duzo spraw na miescie moze do lumpka zagladne :-)
no dokladnie z wiaderka to szyko wyrasta ::-)
a ta wanienka wlasnie fajna jrst bardzo mi sie podoba ide dzisiaj zalatwiac duzo spraw na miescie moze do lumpka zagladne :-)