• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A tej ceny nikt nie pobije. Widziałam pas ciążowy za.. 90 zł. :baffled: Że niby taka i taka tkanina.. Mogę nawet sobie kawałek materiału obwinać wokól brzucha i mówić że to pas... ;-)

a to moje rzeczy grube dla dzidzia :-)

Załączniki

• wanienka.JPG
    wanienka.JPG
    49,6 KB · Wyświetleń: 72
  • szlafroczek.JPG
    szlafroczek.JPG
    31,1 KB · Wyświetleń: 121
ja poczekam do ostatnie jchwili, choc mam temri nraczej na poczatek marca, wiec na bank bedzie zimno...
Z Jasiem wychodizlam ze szpitala 30 maja a i tak byl dosyc grubo ubrany - kaftanik, spiochy i skarpetki i na rekach lapki. Na glowie oczywiscie czapka... Mam kombinezonek niby z metki pisze ze na 1 miesiac, ale synek go nosil jak mial 4-5, a byl duzym dzieckiem..l No to na noworodka bedzie za duzy... Bedep olowac na cos uzywanego bo pewnie kilak razy to wlozy i tyle...

missis - mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z wanienki - ja bylam bardzo i wanienka grzecznie czeka na nastepnego plywaka :-)
A jaki masz do niej stelaz???? My mamy nawannowy i super sie sprawdzal - nie trzeba bylo sie jakso ani pochylac ani meczyc sie ze spuszczaniem wody czy nabieraniem jej z prysznica :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry