reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

no fakt, te koszule to jakaś tragedia ;-) ok, rozumiem, że nie o wygląd do końca chodzi, ale JEDNAK dobre samopoczucie jest ważne, przynajmniej dla mnie ;-)

u mnie na szczęście chcą piżamy :-p

reklama
Ja sprawdziłąm wiele pieluch i choć nie odparzały i nie podrażniały chłopaków to te inne wydawały mi się mniej chłonne, sztywne, robiły się takie twarde i zbite po zasikaniu i trzeba było je częściej zmieniać, więc wcale nie wychodziły taniej... A nocy nie wytrzymywały...

a ja nie mam jeszcze pieluch ale stawiam na poczatek na pampersy i huggiesy - po paczce żeby sprawdzić, znajome polecalay pampersy. A te z biedronki sa prawdopodobnie dobre ale dla starszego juz dziecka. Ale ile mam tyle opini :-D

Zrobilam to samo, a co do pieluch z Biedronki, to moja szwagierka testowala u córci i ponoć tam nie zawsze równomiernie wsadzony wkład i mala jej siadała mocniej na jednym pośladku - ortopeda zwrócił uwagę, że od tego może sie problem z bioderkami zrobić:-:)tak:

Do szpitala mam rossmanowskie newborn ale dokupię jeszcze paczkę pampersów i jakiś innych w najmniejszym rozmiarze.Nawet mój Misiek stwierdził,że lepiej kupić różne i sprawdzić czy nie uczulą.Potem zdecyduję na które możemy sobie pozwolić i kupię już w rozmiarze od 3 kilo.Chyba jak Kluska skończy 2 tygodnie to podrośnie choć troszkę aby te od 3kilo zakładać.No niestety pieluchy to nie mały wydatek,przynajmniej na początku.

Ja tam odrazu kupiłam te 2 pampersy od 3 kg. No chyba że niuniek się urodzi mniejszy niż 3 kg, to wtedy Ł poleci i kupi te 1. Ale wątpię, zeby był taki malutki;-)

reklama
Do góry