• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
ja kupiłam sobie taki golfik
***MIECIUTKI KIMONOWY GOLF-TUNIKA LOLY ***XL*** (751944094) - Aukcje internetowe Allegro
do tego mam cieniutka białą bluzeczke. Już dostałam przesyłkę i jest bardzo ciepły i wygodny :-)

kupiłam też
RETRO GRZYBEK DLA CIEZARNYCH I NIE TYLKO ***XXL*** (756559286) - Aukcje internetowe Allegro
ale źle na mnie leży. To raczej wzór dla dziewczyny z małym biustem. Bedę musiała odsprzedac. Mąż mówi że dobrze lezy, ale ja sie w tym źle czuję

no i na zimniejsze dni taki płaszczyk
50% KURTKA GRZYBEK DLA CIEZARNYCH I NIE TYLKO **XL (752645075) - Aukcje internetowe Allegro

ten z różem (chociaż za różem nie przepadam :-p, ale nei jest go dużo)

hmm, ciężko wyczuc, zalezy jaka bedzie zima. Mają takie jakies podszycie. Kiedyś miałam taki czarny płaszczyk i przechodziłam zimę i nie było mi zimno. A w zesżłym roku kupiłam podobny i jakoś juz mi na zimę nie pasował. Zimno mi w nim było. Może sie starzeję, bo ten pierwszy to 8 lat temu miałam :-p

jak na dzisiaj to za ciepły ten płaszczyk. Ale w piatek ma być chłodniej to zobaczymy , moze sobie go wypróbuję. Aaa, one sa raczej takie krótsze, więc na zime to chyba lepiej taki co pupę zakryje ;-)​

Hej dziewczynki mam do sprzedania spodenki ciążowe H&M rozmiar 44 - prawie nówki sztuki - nosiłam je tylko do pierwszego prania bo potem rozrosłam się w biodrach i zrobiły się za małe :-) jeśli jesteście zainteresowane piszcie na priv.

Pozdrawiam :)

reklama
mrozik- też polowałam na te grzybki, zarówno ten cienki jak i grubszy ale w końcu doszlam do wniosku, że na cienki bedzie juz za zimno a ten grubszy jednak za krótki na zimę. i nie kupilam żadnego:-(Na początku mialam szal zakupowy i kupilam sobie 4 pary spodni ( w tym 1 eleganckie), leginsy, 5 bluzek ciązowych i jedna koszulę baaaardzo elegancką( potem wkleje link) i w sumie źle zrobilam bo okazalo się ze musze leżec:no:A kasę wydalam...Teraz to se moge w domu przebieranki urzadzać:wściekła/y:No trudno, może potem bedzie lepiej i zdąże z raz ponakladac. na razie łażę po domu w dresach;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry