Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Wczoraj buszowałam po sklepach i o dziwo niespodzianka-całkowicie przypadkiem znalazłam w realu fajny płaszczyk.Dałam za niego tylko 80złociszy:-) Czarny,długi(do połowy uda),ciepły,dobrze leży teraz a ma sporo miejsca na brzuszek(taki krój)...gdyby dziecko nadmiernie urosło to z tyłu płaszcza wystarczy odpiąć pasek aby był szerszy!
Trudniej było z butami.Kupiłam podobne do kowbojek,nie straszne mi będzie puchnięcie nóg a obcas jest nie wysoki i szeroki.Przewidziałam chyba wszystko co może mnie spotkać w ciąży;-)
Trudniej było z butami.Kupiłam podobne do kowbojek,nie straszne mi będzie puchnięcie nóg a obcas jest nie wysoki i szeroki.Przewidziałam chyba wszystko co może mnie spotkać w ciąży;-)
no i pieluszke flanelowa jedna tez za 5 zl zielona w zyrafki :-) kurka a ciuszkow to chyba juz nie kupuje bo duzo mysle mam tylko spiochy ze 3 jeszcze kupie i juz a no i skarpeteczki i czapeczki i to wsio z ubranek ;-)
:-) bez urazy oczywsicie :-) a ja myslalam ze ja szaleje z zakupami hehe :-) bo juz z ubranek nic nie musze kupowac takiego konkretnego 
jesli mozesz wsadzila bys fotke tego wozka co kupilas bo ja tez mam okazje kupic uzywany ale jakos sie wacham troche bo nie moge go na zywo widziec bo przez e-bay niby sprzedajacy opisal dokladnie ale wiadomo jacy ludzie sa i boje sie troche :-(zeby potem nie plakac