reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
MoniSkaBe! Super ciuszki! :-) Daj linka do aukcji tego sprzedawcy!
Ile zapłaciłaś za ten komplet?

Adelina - przepiękny kotek :-D

Ja kupiłam w carrefourze bodziaczka jednego, za niecałe 5 zł. Jestem uzaleniona :-D

No i pod Waszym wplywem tez zaczelam robic zakupy :-)
Wlasnie zakupilam wanienke o ktorej naczytalam sie mnostwo pozytywow (oczywiscie ze stelazem na wanne) - taka jak na fotce tylko pomaranczowa
Teraz bedzie sie kurzyla 4 miechy, ale co tam - byla w rzadko spotykanej cenie ;-)

Załączniki

• big_onda_evolution2.jpg
    big_onda_evolution2.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
ale szalejecie z zakupami - ja przy Jasku tez tak szalalam.. A teraz nie mam tego gdzie chowac :-D Czekam az sie plec potwierdzi (mzoe juz jutro) i ew. dokupie cos jeszcze, ale naprawde mnsotwo ubranek mam - moja mama az sie za glowe zlapala jak zobacyzla po czym wrocila do domu i kupilam dla Maluszka jzu 5 nowych rzeczy :-D I powiedziala z wyrzutem ze przy Jasiu to szalalam z zakupami a temu drugiemu biedaczkowi nic nie kupuje... :zawstydzona/y: No ale jak wszystko mam w stanie idealnym to co mam szalec...:eek:

Dokupie butelki, posciel i kilka pieluch tetrowych.

Ja tez mam mnostwo ciuchow - pewnie wiekszosci nawet nie zalozy - smieje sie ze moglabym miec trojaczki i codziennie chodzilyby w czyms innym :-D
Z ciuchow nic nie kupuje, ale caly sprzet musze... a to tez niezly wydatek :wściekła/y:

reklama
Do góry