reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Hejka.Ja jak juz to kupiłam spodnie ciążowe na allegro i są takie jakie chciałam nr 38,ale słyszałam ze przysyłają ci albo za duze,albo za małe i nie ten kolor.

reklama
no.. fotelik fajoski :-)

zazdroszcze tych flomarkow...
Fotelik jest firmy Römer :) nigdy nie slyszalam bo wczesniej mnie to nie interesowalo ale w katalogu sa takie po 130 euro :)
a ja dalam 1 euro bo puno bylo i nikt mnie nie przebil :)

a na flomarku bylo super ogromna hala sportowa ,wstalam o 6 rano bo pojechalysmy tam autobusem a wioska oddalona 40 km :) ale sie oplacilo bylo full ludzi i sie obkupilysmy :)
Kolezanka bedzie miala synka wiec wybierala niebieskie ja ciuszkow nie kupowalam duzo bo juz mam i starczy dokupilam pare sukienek i spodenki zaraz porobie fotki ,kupilam wszystko do lozeczka ,koldre -podusie ,posciel oslonki do lozeczka z baldachim czy jak to sie na to mowi :) kupilam ta lampe nad komoda do przewijania sie ja montuje i daje cieplo :) kupilam ta zabawke grajaca co sie do lozeczka montuje i na suficie wyswietla tez gwiazdki :) .

Bylo tyle rzeczy ze szok okolo 300 stiosk od A do Z swietny flomarkt :) jest on raz w miesiacu i naprawde warto bo sie kasy zaoszczedzi :)

w grudniu tez pojedziemy :)

moniazuber a w przedszkolach tez nic nie organiuzja ?
tutaj jest tak fajowo ze nieraz a nawet dosc czesto zdarza sie ze wlasnie na takich flomarkach mozna kupic wszystko od zabawki po lozeczko ,komode czy wozek :)
Jest tez masa komisow i w gazetach full ogloszen z rzeczami dla dzieci :)

ide fotki porobic

cd :)

URL=http://img267.imageshack.us/i/009k.jpg/]
009k.th.jpg
[/URL]
wszystko :)

szkoda ze z tym Alegro takie jaja :( tutaj e-bay jest super wiadomo tez moze sie zdazyc ale jak narazie jestem z wszystkiego bardzo zadowolona :)tfu tfu tfu

reklama
Jakby, ktoras z Was chciala zakupic:

SWETEREK CIĄŻOWY TUNIKA GOLF SZALOWY najtaniej M (748734411) - Aukcje internetowe Allegro

to odradzam!!!!

Chinska szmatka, ktora daleka jest od tego co na zdjeciu. Na dodatek przyslano mi inny kolor niz zamawialam, wpierajac, ze zamowilam wlasnie taki.
Rozmiar uniwersalny - niby. Normalnie nosze rozm.38 - a sukienka ciasna w piersiach i wpija sie pod pachami (fakt, tu i owdzie mi przytylo, ale jesli zaznaczony jest rozmiar takze dla wiekszych pan, to cos jest nie tak).
Pamiętaj, że jak kupujesz coś przez internet, to masz prawo zwrócić w ciągu 10 dni bez podania przyczyny.

Do góry