reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

to mi sie udalo dzisiaj kupic :)
!Bd1cML!CGk~$(KGrHqEOKkMEq3(ObZ6bBK6sGboMo!~~_12.JPG

reklama
kamika- jestes forumowa rekordzistka jesli chodzi o zakupy :-D
Musisz miec chyab wielki dom ze ci sie to miesci :-D

Ja tez mam sporo rzeczy dla Maluzka (po Jasiu) i jakos na naszych 72 metrach to upycham, ale nie ukrywam - nie jest latwo - wanienka jest pod lozkiem, stelaz wozka ze spacerowka u niani, gondola wozka w szafie, lezaczek na szafie itp :-D

Ja wielu rzeczy na szczeście jeszcze nie mam, bo po znajomych leżakują (i się używają też ;-) ), ale nie dość ze nas więcej to jeszcze tylko 52m kw mamy...
Nie powiem, "upychanie" (chowanie, wymyślanie jak i gdzie przechowywać te ilości rzeczy, jak zorganizować żeby to co potrzebne było łatwo dostępne itd...) to moje przymusowe hobby. Marzę o większej powierzchni mieszkaniowej... ale jak na razie to musi wystarczyć...

mysz1978 takie duze to nasze mieszkanie tez nie jest mamy 75 mkw ale jest pietrowe to troche miejsca jest do tego jest strych i piwnica .
Jak narazie wszystkie zakupy dla malej sa w tym lozeczku co od tesciowej dostalam takze jeszcze miejsca jest :)
a pokoj niuni i sypialnia pusta bo mebli jeszcze nie kupilismy takze duzo sie jeszcze zmiesci :-D
a dzisiaj kupilam fotelik za 1 euro :) tylko przesylka troche droga bo az 14 euro ale moze mi wysle za 10 :)tak czy owak nawet na flomarku za uzywane wolaja 25 euro :)
Dzisiaj przyszlo to urzadzenie i probowalam wychwicic bicie serca niuni ale chyba jeszcze za wczesnie i urzadzenie za slabe bo slysze tylko moje serce i podobne odglosy jak wtedy na ctg jak dzidzia kopie lub sie rusza to byly takie zaklocenia i takie cos slyszalam pozatym nic .
ale na ulotce pisze zeby sie nie dolowac bo to urzadzenie jest dobre i najlepiej slychac lub wychwycic mozna ton w 7 miesiacu ciazy :) a dziewczyna od ktorej to kupilam mowila ze u niej sie zaczelo sprawdzac tak od sroda 6 miesiaca .
Poczekamy zobaczymy :)

jutro ogromny flomark i juz sie ciesze jade razem z kolezanka :)

effa- dobrze, że nic sie nie stało!

odwiedzaj nas czasem, ostatnio zastanawiałam się, co u Ciebie? :tak:

Hm...
Mi, jak kazdej z Was, brzuszek rosnie (wystartowal jakies 2 tygodnie temu i nie moze sie opamietac:-) )i kilogramow przybywa. Na szczescie, poza tymi wszystkimi zlymi zdarzeniami i informacjami, nic mi nie dolega. Zdarzaja sie jakies bole tu i owdzie, ale to podobno normalne.

Jakby, ktoras z Was chciala zakupic:

SWETEREK CIĄŻOWY TUNIKA GOLF SZALOWY najtaniej M (748734411) - Aukcje internetowe Allegro

to odradzam!!!!

Chinska szmatka, ktora daleka jest od tego co na zdjeciu. Na dodatek przyslano mi inny kolor niz zamawialam, wpierajac, ze zamowilam wlasnie taki.
Rozmiar uniwersalny - niby. Normalnie nosze rozm.38 - a sukienka ciasna w piersiach i wpija sie pod pachami (fakt, tu i owdzie mi przytylo, ale jesli zaznaczony jest rozmiar takze dla wiekszych pan, to cos jest nie tak).

POzdrawiam!

reklama
Hm...
Mi, jak kazdej z Was, brzuszek rosnie (wystartowal jakies 2 tygodnie temu i nie moze sie opamietac:-) )i kilogramow przybywa. Na szczescie, poza tymi wszystkimi zlymi zdarzeniami i informacjami, nic mi nie dolega. Zdarzaja sie jakies bole tu i owdzie, ale to podobno normalne.

Jakby, ktoras z Was chciala zakupic:

SWETEREK CIĄŻOWY TUNIKA GOLF SZALOWY najtaniej M (748734411) - Aukcje internetowe Allegro

to odradzam!!!!

Chinska szmatka, ktora daleka jest od tego co na zdjeciu. Na dodatek przyslano mi inny kolor niz zamawialam, wpierajac, ze zamowilam wlasnie taki.
Rozmiar uniwersalny - niby. Normalnie nosze rozm.38 - a sukienka ciasna w piersiach i wpija sie pod pachami (fakt, tu i owdzie mi przytylo, ale jesli zaznaczony jest rozmiar takze dla wiekszych pan, to cos jest nie tak).

POzdrawiam!

No popatrz, a tak fajnie wygląda.
Ale to jest własnie to przez co nigdy w życiu nie zdecydowałam się na zakup ciuszka bez uprzedniego zmierzenia go.

Do góry