Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mag - bardzo ladna ta bluzeczka, ale kurcze - jak dla mnie to one wszystkei maja nieco za duzy dekolt...Moze w rzeczywistosci tak zle nie jest????
![]()

effa- dobrze, że nic sie nie stało!
odwiedzaj nas czasem, ostatnio zastanawiałam się, co u Ciebie?![]()
Hm...
Mi, jak kazdej z Was, brzuszek rosnie (wystartowal jakies 2 tygodnie temu i nie moze sie opamietac:-) )i kilogramow przybywa. Na szczescie, poza tymi wszystkimi zlymi zdarzeniami i informacjami, nic mi nie dolega. Zdarzaja sie jakies bole tu i owdzie, ale to podobno normalne.
Jakby, ktoras z Was chciala zakupic:
SWETEREK CIĄŻOWY TUNIKA GOLF SZALOWY najtaniej M (748734411) - Aukcje internetowe Allegro
to odradzam!!!!
Chinska szmatka, ktora daleka jest od tego co na zdjeciu. Na dodatek przyslano mi inny kolor niz zamawialam, wpierajac, ze zamowilam wlasnie taki.
Rozmiar uniwersalny - niby. Normalnie nosze rozm.38 - a sukienka ciasna w piersiach i wpija sie pod pachami (fakt, tu i owdzie mi przytylo, ale jesli zaznaczony jest rozmiar takze dla wiekszych pan, to cos jest nie tak).
POzdrawiam!