reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Ostatnio kupilam maxi-cosi za 1 euro i tak sie cieszylam a kolesia ta sprzedajaca mi napisala ze nie mozemy dokonac kupna -sprzedazy bo siodelko jest poplamione :// achaa bo jej uwiezylam napewno zla ze za 1 euro i dlatego Wrrrrrrrrrrrr

Ale wlasie juz mam nowe
!Bey9fUQBmk~$(KGrHqMH-CcErfFMM1t5BK-vHDQW+g~~_35.JPG

I tym razem mam nadzieje ze przyjdzie .
Dalam 15,50 plus 9,90 przesylka i tak sie oplaca bo nowe tutaj sa tak od 120 takie lepsze i sprawdzone a za uzywane w komisie 70 wolaja .
marka Römer :)

owlrene te ciuszki są prześliczne!! Normalnie extra:-) ale będzie przystojniaczek z Twojego malca;-) Wylansujesz go jak trzeba hihihi;-):-D

i jeszcze kilka bo mi nie wrzucilo a po corke do szkoly pojechalam.Te ostatnie rzeczy to juz ze zwyklego sklepu ale tez kupione na 50-55%sale.Takze ostalo mi juz niewiele rzeczy i te grubsze:lozeczko,wozek,wanienka

Załączniki

• Picture 046.jpg
    Picture 046.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 54
  • Picture 047.jpg
    Picture 047.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 57
  • Picture 048.jpg
    Picture 048.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 52
  • Picture 050.jpg
    Picture 050.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 51
  • Picture 051.jpg
    Picture 051.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
No wreszcie moglam poszalec bo ze starszymi nie bardzo bo mialy prawie wszystko w spadku po kims.A to co kupilam to nie kosztowalo mnie nawet 100$.
Bo 70 z lumpka i 28$w normalnym sklepie.A te z lumpka to tez polowa z metkami orginalnymi.
Mpja tesciowa stwierdzila ze nie dam juz nikomu nic kupic bo wszystko juz kupilam,a ja jej na to ze moge jeszcze dac jej liste co potrzebuje bo jest jeszcze dluga.

Ja juz mam i chuste i nosidelko :) nie wiem co to za marka tej chusty ale byla w opakowaniu i nowa cena 65 euro a ja ja kupilam za 7 :) A nosidelko baby björn podobno najlepsze tutaj :)

Mi sie strasznie to podoba ze nosi sie dziecko przy piersi :)

To jeszcze zależy jaki babybjorn :-) ale rzeczywiście są dobre. :tak:

Owlrene! Super! Piękne ciuszki! Kamikii to nie przegonisz ale zakupy porządne :tak: Mój syn oszalałby widząc te dinozaury bo uwielbia!

Kamikaa - a Ty już nie kupiłaś fotelika? takiego z pomarańczowym/jasnobrązowym? Właśnie romera?
A jakie miałaś podwójne rzeczy, że posprzedawałaś?

Ja dziś kupiłam kilka body (znowu :-D) i półśpioszki :tak:

mi sie tez wydaje (a nawet jestem pewna) ze kamikaa juz ma fotelik :-D

co do fotelika to ja mam ciezki, ale b. wygodny dla dziecka- Mutsy Play rozkladany na plasko - przy Jasiu bylam bardzo zadowolona. Przez to rozkladanie na plasko fotleik jest dosyc duzy :-)

reklama
Ja kupilam podobno najbezpieczniejszy ;-)
Maxi-cosi cabrio fix, ze spiworkiem i baza do ktorej sie wpina fotelik w aucie bez plątania sie z pasami
812636111

Szukam jeszcze jakiegos malego stelaza do ktorego bede mogla wpiac ten fotelik aby go nie dzwigac, ale kurcze jedynym malym jaki znalazlam jest quinny zapp, a ten mi sie do konca nie podoba pod wzgledem funkcjonalnosci :-(

Do góry