reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja mam jedynie dwa "ale" do tej bexy
1. jak się rozłoży do pozycji leżącej spacerówkę (bo niby się da) to zza główką zabraknie budy bo ona jest taka krótka.... chyba ze tam jest jakoś wszysty materiał.
2. jak dziecko jest już duże to nóżki będą wystawać poza ten stelaż na nogi (nie ma podkładki po nóżki), a stelaż będzie uwierał

takie tam moje przemyślenia :sorry:
Milkshake racja, racja :tak:
Ja jeszcze dodam , że kubełkowa spacerówka nie jest dobrym pomysłem- nie ma możliwości położenia dziecka na płasko jak zaśnie. Niby nic ale ja nie chciałabym spac z podniesionymi nogami. Brak podkładki na nogi może być problemem jak dziecko zacznie chodzić i bedzie samo chciało się zamontować do wózka- pytanie tylko czy na tym etapie bedziemy chciały jeszcze korzystać z takiej kolumbryny- pewnie i tak kupi się składany lekki wózek :-)

kamikaa ten wózek wygląda sensownie. Ciekawa jestem jak spacerówka. Choć ja wolę taki z teleskopowo wyciaganą rączką- przy tych łamanych po "pomacaniu" w sklepie, miałam wrażenie, że to wszystko klekocze i jest niestabilne. I to niezależnie od firmy, czy modelu- chyba taki urok tych mechanizmów. No i stanowczo skórzana rączka- nie nieszczy się tak i nie chłonie zapachów. Ale to już moje takie widzimisię :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamikaa to świetnie, że dobra opinię mają te wózki:) Cieszymy się z M, że własnie ten model wybraliśmy:)
A co do rączki to można ją przecież blokowac i nic nie klekocze:) jest prosta i twarda:) i rączka, która pochłania zapachy?:) Wszystko pochłania zapachy:) hihi:)
No ale wiadomo, każdy ma swoje widzimisię :) ja też mam:) A kolorek chcemy z tej aukcji taki brązowy z kółeczkami na wierzchu:):zawstydzona/y::) Ale na pewno nie pstrokaty caly:-)

Kamikaa to świetnie, że dobra opinię mają te wózki:) Cieszymy się z M, że własnie ten model wybraliśmy:)
A co do rączki to można ją przecież blokowac i nic nie klekocze:) jest prosta i twarda:) i rączka, która pochłania zapachy?:) Wszystko pochłania zapachy:) hihi:)
No ale wiadomo, każdy ma swoje widzimisię :) ja też mam:) A kolorek chcemy z tej aukcji taki brązowy z kółeczkami na wierzchu:):zawstydzona/y::) Ale na pewno nie pstrokaty caly:-)
No właśnie ja wszystkie które były w sklepie z taką rączką pomacałam coby sprawdzić czy "te typy tak mają" i to mnie zniechęciło. Ale tako mi w ręce nie wpadł więc kto wie... A co do wchłaniania zapachów to jednak pianka czy gąbka bardziej chłonna- nie ma siły. Ale tek jak mówiłam to tylko widzimisię i jesli reszta w wózku jest ok to przecież nie zaważy o decyzji kupna :-)
Jak dla mnie super w tym wózku są 4 koła (też jestem zwolenniczką czterokołowych), skrętne z przodu. Stabilne toto i super skretne :tak: jeśli do tego są pompowane koła to to jest to :cool2: Choć pewnie gdybym musiała wnosić wózek to ważniejsza byłaby waga pojazdu.

a to mój zakup, dzisiaj przyszła paczka:-)

Załączniki

• 804636670.jpeg
    804636670.jpeg
    11,1 KB · Wyświetleń: 53
  • 804636670_1.jpeg
    804636670_1.jpeg
    16,7 KB · Wyświetleń: 50
Oglądałyście może te wózki Jedo? Jak dla mine to identyczne jak Bexa. Jest między nimi jakaś różnica? Ja widziałam je w hurtowni i bardzo mi sie wzory na materiałów podobały :-p

reklama
Do góry