reklama
mysz1978
Fanka BB :)
blueberry - nasze lezaczk isa b. podobne z ty mze nasz ma metalowe plozy i inny mechanizm blokowania opcji bujania.
Aha - te metalowe plozy jak ktos ma panele na podlodze to radze od razu czyms okleic (my uzylismy takiej kolorowej tasmy izolacyjnej) bo nieco moga drapac podloge
Aha - te metalowe plozy jak ktos ma panele na podlodze to radze od razu czyms okleic (my uzylismy takiej kolorowej tasmy izolacyjnej) bo nieco moga drapac podloge

Myszencja82
Tak dzieciaki mają na nich frajdę, na moim można siedzieć i leżeć, mam z eko skóry polecam! bo te materiałowe się szybko robią zniszczone, znajoma ma, po za tym w tej firmie co kupywałam można dokupywać te kulki styropianowe co są w tych workach, bo po jakimś czasie się one ugniatają.
A jaka to firma? Myśmy kupili taki żyrafopodobny w BRW, ale boję się, że po jakimś czasie też fason straci.
Aha, mam pytanie, mogłabyś mnie dodać na listę z terminem 2 marca? Mama Ania, tata Darek, czekamy na Darię Annę. Z góry dziękuję;-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Oczywiście już dodaję na listę
a ja mam firmy fatty.pl
Myszencja82
Oczywiście już dodaję na listęa ja mam firmy fatty.pl
Dziękuję:-) Ciekawe, czy te kulki i do mojego będą pasować;-)
mysz1978
neska - ja mam zwykle - rozpinane z przodu z krotkim rekawem (lepsze takei w razie wenflonu). Te typowe do karmienia mi sie nie podobaja specjalnie i slyszalam ze sa malo praktyczne bo obydwie piersi jakos ponoc wypadaja przez te dziury 

Myszencja82
Ja nieustannie szukam jakiejś koszuli nocnej do szpitala, taką do karmienia i powiem wam że porażka.![]()
Zgadzam się w 100%. Jedyne co się nadawało to w Tryumfie widziałam, ale bez przesady 120 zł za koszulę nocną, to ja nie dam

reklama