reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

:cool2: fajne paki,
ceny wcale nie wielkie, bo jakbyście kupowały pojedynczo te rzeczy, to wyszłoby drożej :tak:
ja kupiłam na allegro jedną pakę za 250 a drugą za 120 więc mnóstwo wydałam :szok:
ale mam rzeczy, które starczą nawet do roku ;-)

reklama
No ja jak oglądam (choć się jeszcze nie zdecydowałam na żadną ;-) ) to porównuję rozmiary.
Bo na co mi kombinezon zimowy 68 czy letnia sukieneczka albo rampers na ramiączka w rozmiarze 74 czy 80?
Ale większość ciuchów jednak jest uniwersalnych = i w lecie dzieci noszą sweterki i zimą można założyć lżejszą sukienkę na body z długim rękawem i rajstopki... :tak:

znalazlam fajne rzeczy od jednej kolesi moze uda sie cos kupic za 3 godzinki koniec aukcji :)
Mam spodnie to teraz by sie koszulki przydaly :) i jest swietna sukienka taki balon :))

!BhGG)7!B2k~$(KGrHqMH-CMEsK43JK42BLHq0LbM0w~~_12.JPG

!BhG,+f!CGk~$(KGrHqMH-DsEsMi7PV-rBLHrhv5nSw~~_12.JPG

!BhEDGJQ!Wk~$(KGrHqIOKk!EryD9g2pzBLHj2HBmeg~~_12.JPG

Za jakas mala cene by sie przydalo

!Bhc,jJwBmk~$(KGrHqYH-DgEsNUGmk0cBLJOq2nSO!~~_12.JPG

!BhcU)yQBGk~$(KGrHqEH-CkEsLWoOi3GBLJOQwnwLw~~_12.JPG

Wszystko bylo od jednej dziewczyny ale prawie w jednym czasie i tego mi sie nie udalo kupic :( przebili mnie nie mozna miec wszystkiego :(
Reczy sa marki NEXT pamietam to z Irlandi swietny sklep i jak widac bombowe rzeczy szkoda ze tutaj nie ma ;(

kamikaa piekne te sukienki :) , next ma super rzeczy dla dzieci, u nas jest jeden sklep w Warszawie ale nowe ubranka sa bardzo drogie
mi teraz po doswiadczeniu juz z maluchem poprostu szkoda wydac 100 -150 zl na jakis tam komlecik na 3 miesiace ktory zalozy pare razy

reklama
Az takie ceny :/ tutaj uzywane na e-bay za 3 -4 euro to pierwsze mi sie udalo te dwa nie ,ale jest tego masa takze jeszcze sie uda :)
powiem wam ze ten e-bay czy alegro super sprawa kupujesz sprzedajesz i tak w kolka ja tez nie chodze po sklepach bo mi szkoda tyle siana na nowe :)

Do góry