blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Śpiochy + body 19 złblueberry, połowę mamy takich samych
najbardziej mi się podobają te zielone z trzeciego zdjęcia. ile kosztowały? u mnie takich nie mieli![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śpiochy + body 19 złblueberry, połowę mamy takich samych
najbardziej mi się podobają te zielone z trzeciego zdjęcia. ile kosztowały? u mnie takich nie mieli![]()
apropos tej koszuli muzzy... bo też mi się podoba; nie wypadają z niej piersi?jak się leży na boku czy ta pierś "u góry" nie wypada... tak pytam bo mi często wyskakiwały jak karmiłam... mimo że spałam w staniku do karmienia (by się wkładki trzymały). Fajna jest i taka kobieca, a nie dziecięca jak ta reszta w żyrafy...
![]()
Kurcze, powiem Ci, ze ja jeszcze w tej kopertówe nie spałam. Mam w domku inną, taką zwykłą. Ale nie omieszkam jej wypróbowac jutro i najwyżej Ci napiszę![]()