reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

a ja znalazlam kolyske taka jaka chcialam :)

THE FIRST YEARS kolyska lozeczko przewijak GRATIS (861367294) - Aukcje internetowe Allegro

problem tylko w tym ze one sa tylko z usa, na przesylke morska trzeba czekac za dlugo juz a lotnicza kosztuje 250zl, ale sie zagrzalam juz :-), poczekam moze trafi sie jakas uzywana w dobrym stanie a jak nie to zaplace za ta przeslyke juz

co do tyc h wozkow Bexa to chyba teraz sa bardzo popularne, zreszta slyszalam o nich same dobre opinie

my wozior mamy, fotelik tylko trzeba dokupic

reklama
wszytstko z czego korzysta dziecko tj. ubranka, kocyk, rożek, butelkę zabiera sie do domu. Ale to dlatego ze tak jak pisałam wczesniej to prywatna klinika i za cc musze dopłacić 1700 zł (poród w znacznej części refundowany przez NFZ) więc za tą kasę to jeszcze z 5 paczek pampersów mogliby dołożyć:-D
He he, no to faktycznie :-D. Fotelik samochodowy mogliby dać jeszcze na drogę :-D

ewcia30 fajnie tak

u mnie w szpitalu tez nic nie trzeba bylo miec bo wszystko bylo szpitalne ale na wyjscie juz w swoje rzeczy sie dziecko ubieralo, no ale to byl "normalny" szpital

teraz tez bede rodzic w prywanej klinice, musze sie dopytac co tam trzeba miec ze soba

a ja znalazlam kolyske taka jaka chcialam :)

THE FIRST YEARS kolyska lozeczko przewijak GRATIS (861367294) - Aukcje internetowe Allegro

problem tylko w tym ze one sa tylko z usa, na przesylke morska trzeba czekac za dlugo juz a lotnicza kosztuje 250zl, ale sie zagrzalam juz :-), poczekam moze trafi sie jakas uzywana w dobrym stanie a jak nie to zaplace za ta przeslyke juz

co do tyc h wozkow Bexa to chyba teraz sa bardzo popularne, zreszta slyszalam o nich same dobre opinie

my wozior mamy, fotelik tylko trzeba dokupic

fajny bajer z tej kołyski, ten filmik pokazowy jest super
dobrze pomyślana ta kołyska - wszystko w jednym :tak:
choć pewnie maleństwo szybko wyrośnie...
trochę jednak kosztuje, kiedy takie rzeczy będą produkować w PL...? eh...:blink:
dobrze mieć kogoś znajomego/rodzinę w usa, to taniej można takie bajery ściągnąć ;-)
ja czasem właśnie korzystam z takiej okazji, bo warto, tylko dotychczas ściągałam książki do doktoratu, których nie dostanę w PL :-p, teraz pewnie zainteresuję się bajerami dla dzieci :-D

M chce jutro jechac do ikkei pokupic tam takie rzeczy no i moze bysmy kupili ten przewijak :)
Do tego bym dokupila takie pasujace kosze i by bylo z glowy :) tylko mam troche metlik bo wlasnie na e-bay ogladam fajne komody takie jak wtedy tamta co ja kupilam ale nie udalo sie w czasie odebrac :( i dupa:(

Ten z ikkei wyglada tak
!BbChKMg!2k~$(KGrHqYH-EYEqvr(s-RWBKuI9lqJww~~_12.JPG

Kosztuje 25 euro
A z koszami bedzie wygladac tak :) jak M mi zrobi jeszcze jedna lub 2 polki :)
!BiYCp-!!2k~$(KGrHqQH-DwEsMLu09G1BLOnEEngSQ~~_12.JPG

Mozna jeszcze tak zrobic :)
!BieL)jwB2k~$(KGrHqMH-D0EsL-qCgT9BLPJ90wy4w~~_12.JPG

A ja poluje na ten
!BiLPFbgBGk~$(KGrHqQH-EYEsMGL,OL9BLNgPBMef!~~_12.JPG

Zlozone tak wyglada
!BiLPC8QBGk~$(KGrHqIH-C4EsL!OON5-BLNgOpor4Q~~_12.JPG

Albo ta :)
!BiOSYlg!Wk~$(KGrHqUH-CsEsL,gljoTBLN1i8o-dQ~~_12.JPG

aukcje koncza sie w niedziele :) i nie wiem co robic czy ta z ikkei najwyzej potem oddamy czy sie jeszcze wstrzymac i moze sie uda :)

znowu sie zaczyna :) siedzenie w domku i zakupy :)
Wlasnie zakupilam
!Bhl)BfgCGk~$(KGrHqIH-E!EsLfG5-PWBLJ2SFV(Pw~~_12.JPG

5 w 1
Elektryczna niana chyba tak to po naszemu sie nazywa :)
Podgrzewacz do butelek mam ale sprzedam :)
Smoczek z termomertem :) sam taki smoczek tutaj 13 euro kosztuje
Wyparzacz do butelek
Torba -przewijak mam a ta sprzedam :))
Wszystko za 10 euro kupilam
Do tego jeszcze od tej dziewczyny zeby zaoszczedzic przesylke kupilsam
!BhlvLLw!mk~$(KGrHqIH-DQEsKn9klWqBLJ2EjqreQ~~_12.JPG

!BhluDGQB2k~$(KGrHqQH-E!EsLcRW3W)BLJ18bVpRQ~~_12.JPG

Cena koncowa 17,50 + 6,90 przesylka :))
Zaraz przelewam to na poniedzialek bedzie i moze pod koniec tygodnia przyjdzie :))

mi tez najbardziej podoba sie ta brązowa z szufladami, najbardzierj porządnie wygląda. Natomiast ta z ikei moim zdaniem badziewiaszcza jest. Moja koleżanka ma taką i wcale fajnie nie wygląda.tak w ogóle to mi sie poprostu nie podoba ta cała seria z Ikei, z której jest ten stolik-przewijak. No ale to kwestia gustu.

reklama
Do góry