reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Witam;)
My już jesteśmy po USG ;-)
Wyniki prawidłowe- ryzyko wad małe:tak::-D
byłam w katowicach na żelaznej i płaciłam 210 zł z DVD. Lekarz średnio rozmowny ale w zasadzie jesteśmy zadowoleni i z wyników i z wrażeń:-D

A glukozę mam w poniedziałek...
nik_i no to chodzimy chyba do tej samejkliniki i tego samego lekarza:-) My jedziemy dopiero 16.07...

reklama
Witajcie,
wlasnie wrocilam z usg - bedzie CHŁOPAK!!!!:tak:
waży 503 g co odpowiada 22 tygodniowi ciąży - czyli po raz kolejny usg potwierdza poród w poczatkach listopada, i dobrze - Maluszek bedzie z nami wcześniej.
Tatuś bardzo dumny :tak:
Mam zdjęcie twarzyczki w 3D - rewelacja.
Chłopczyk jest zdrowwiuśki :tak: i wygimnastykowany - stopę miał w oku, a rączki w uszach :-D
Całą drogę na usg kopał, a u lekarza odpoczywał.

Pozdrawiam serdecznie,

Clue

Ostatnia edycja:
Clue - gratuluję!!!!:tak:
Nik_i, Vonka - dokładnie, provita:-DMuszę przyznać, że obsługa średnio przyjemna(przynajmniej jak dla mnie), ale nie jest źle. Ale z drugiej strony za taką kasę spodziewałam się czegoś więcej - panie w recepcji nie zawsze miłe( za pierwszym razem dziwne było dla mnie, że wołają na wizytę po nazwisku(nawet jeśli chodzi o oddanie nasienia do badania-lekko żenujące...) no i lekarz mało komunikatywny - zero kontaktu z pacjentką...

lunia83 no ja przyznam, ze mam raczej dobre doswiadczenia z ta kliniką. Mój lekarz jest ok, wszystko cierpliwie tłumaczy - jestem zadowolona. Dziewczyny w recepcji tez sa w porządku:tak:. Ja tam chodze juz ponad póltora roku, wiec siłą rzeczy sie znamy. Na wizyte zawsze proszą po imieniu:-). Nigdy nie miałam problemu z terminem, czy jakimkolwiek badaniem. Pozdrawiam.

Witam listopadowe mamusie :) ,
czasem bywam na tym forum i Was czytam.
Czy któraś z Was wie, na czym polega i jak się interpretuje stopień dojrzałości łożyska? Mam pierwszy w 24tyg. ciąży. Czy to jest wynik prawidłowy?
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam przyszłe mamusie

reklama
Witam
Mam pytanie robiłam wczoraj ten cukier z obciążeniem i tak
przed 60 czyli 10 poniżej normy :confused:
po 50g 112
no i dalej ciągnie się za mną ta infekcja dróg moczowych:-( już jestem po antybiotykach furaginum i innych a wyniki gorsze, czuje sie swietnie i nie mam żadnych dolegliwosci...
morfologia nieco spadła ale to akurat normalne...
idę jutro do lekarza więc pewnie coś wymyśli:confused:

Do góry