reklama

mama listopadowa u lekarza!

reklama
Aneta - ta wiadomość to hit dnia - Gratuluję !!!:-)
Ja też jestem mamą dwóch facetow!!! (I trzeci dorosły hahha) . Większość ubranek też wykorzystam po Mikusiu (jednym słowem trafiał nam się wersja bardziej ekonomiczna ;-)).
Agathe - cieszę się ze wszystko się pozytywnie układa!!!! Oby tak dalej!
Looleelay - głowa do góry u ciebie też na pewno wszystko będzie dobrze!

No to widzę, że kolejna z Was już wie kto w brzucholku siedzi. Anetko gratuluję synka!!!
Je się chyba do porodu nie dowiem :D moja gin ma nie najlepszy sprzęt i może to właśnie wina jakości sprzętu, że się trudno dopatrzeć... ale co tam :D będę miała niespodziankę przy porodzie. Jak będzie córka to będę zaskoczona !!!! bo jakoś mi sie tak wydaje i przeczucie mam, że będzie chłopak :)

anutka: ja mam podobnie. moja gin tez sprzet nienajlepszy ma. jak bylam w pierwszej ciazy to uslyszalam ze dziewczynka bedzie, dopiero na ostatnim usg okazalo sie z dziewczynka ma siusiaczka :-D a teraz tez jest opcja ze chlopiec ale sama lekarka nie jest tego pewna ;-)

Anetko również dołanczam się do gratulacji w sprawie wiadomości odnośnie płci maluszka :-)
A ja dalej nie wiem,jak byłam wczoraj,to już wogóle nic nie powiedziała moja gin, też nie ma najlepszego sprzętu i w tym chyba tkwi problem:-(, a my z M jesteśmy nastawieni na dziewczynkę,ja jeszcze jak ja,ale on cały czas ględzi o swojej małej księżniczce i może być niespodzianka, a nie mamy nawet imienia dla chłopca,trzeba będzie się zastanowić:szok:
Muszę zrobić jeszcze dodatkowe badania na poziom białka, Na,K, bo niepokoją moja gin moje ciągle spuchnięte nogi,a bez badań nie chce mnie jeszcze faszerować jakimiś lekami, a ja już się przyzwyczaiłam do tych obrzmiałych nóg przez 24 godziny na dobę.
A moje maleństwo też już leży sobie główką w dół,właściwie to już przy ostatnie wizycie tak się ułożyło i teraz wpycha mamie nogi między żebra:-)
Dziewczyny wiem,ze najważniejsze,żeby dzidzia urodziła się zdrowa,ale też chciałabym wiedzieć kto tam mieszka,żeby nie mówić bezosobowo:tak:

My probowlaismy stworzys mala ksiezniczjke ale nie wyszlo ,,,, fANTASTYCZNIE ZE KOLEJNA MAMA UCIESZONA Z PLCI DZIDZI I STANU ZDROWIA ale ja zaczynam sie martwic ze to moje male jeszcze sie nie przekrecilo.....:dry::dry::dry::dry::dry:

Bocianowa a który to tc u Ciebie jest???
Asteria będzie dobrze, tylko trzeba leżeć jak najwięcej. Ja leżę już od prawie 3 tyg. cały czas i na szczęście wczoraj na wizycie okazało się że szyjka się uspokoiła, tzn. jest lepiej ale nadal mam leżeć. Do tego też biorę fenoterol 4x1/2
Nasz Kropek w 28t5d waży ok 1640g więc ładnie już przybrał na wadze i wg usg jest większy niż wynika to z wieku ciąży.
Oby jak najdłużej wytrzymać, ja nie mam szwu ani pesara założonego i mam nadzieję, że dam radę wyleżeć do końca ciąży ;-)
32tc

u mie wiesci z dnia na dzien coraz gorsze juz nawet lekarz powiedzial ze cos duzo tych przypadlosci jak na jedna osobe
a wiec Kochane dopadla mnie gestoza tego gowna za przeproszeniem to bym sie nie spodziewala
mierze cisnieni 3x dziennie narazie jest ok ponizej 140/90
ale nogi i rece mamjak balony i niedlugomaz bedzie mnie na sznurku jak balon trzymał
dostałam skierowanie rowniez do kardiologa bo cos po tym cordafenie mi nie ta bije
ehhhh
teraz to sie boje nie na zarty
i juz szczerze przyznam mam dosyc .Jednakze ciesze ie ze u Was wszystko ok ,ze dzidzie sie ujawniaja i ze nastroje Wam dopisuja:))
Buziaki

Bocianowa! - strasznie ci współczuję :-(! Mam nadzieję że teraz to już może być tylko lepiej - bo rzeczywiście tych złych informacji jak na jedną osobę to już stanowczo za wiele.
A co mówi lekarz o tej gestozie, czy to się może cofnąć - czy będą się starali aby dzidzia wcześniej na świecie się pojawiła?
Trzymaj się !!!!!!

reklama
Lucyann nie masz sie o co martwic bo jest jeszcze czas na przekrecenie sie, to moj tak sie szybko przekrecil w 33 t.c. ja mam termin na 30 pazdziernika bo mi sie przesunal z 7 listopada.

spokojnie czekaj do 36 tygodnia przynajmniej czas, wiec jeszcze troche. Rownie dobrze moze sie przekrecic w kazdej chwili i nawet nie bedziesz wiedziala o tym;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry