reklama

mama listopadowa u lekarza!

reklama
Ja mialam wizyte w czwartek, malutka potwierdzona po raz kolejny i bardzo dobrze, ze 2/3 wszystkich rzeczy jakie kupilam to typowo dziewczece :-)

Majeczka wazy ponoc 1700g 30tydz.
Wymiary z glowki i kosci udowej wskazuja na 32 tydz, a z brzuszka na 30tydz. Troche niepokoi mnie ta rozbieznosc, w sumie to lekarz nic na to nie powiedzial, a ja juz sobie schizowac zaczynam i wmawiac, ze cos nie tak.

lena3witam i gratuluje chlopczyka:-D
ps. jestesmy sasiadkami ja pochodze z nowej soli:-)

Bocianowa! - strasznie ci współczuję :-(! Mam nadzieję że teraz to już może być tylko lepiej - bo rzeczywiście tych złych informacji jak na jedną osobę to już stanowczo za wiele.
A co mówi lekarz o tej gestozie, czy to się może cofnąć - czy będą się starali aby dzidzia wcześniej na świecie się pojawiła?
Trzymaj się !!!!!!
Witajcie:)
na ten czas w sumie nic nie wiem a raczej wiem tyle co przeczytałam w necie
Moja uwage szczegolnie zwrocilo to ze lekarz nie chciał mnie zbytnio dobijac podał zalecenia i mam kolejna wizyte w srode
jakos tak jestem strasznie przytloczona
martwie sie i czuje ze nie do konca est ok
przesladuje mnie uczucie niepokoju....
i nie wiem czy sie wkrecam czy sie zaczelo:/
ja to jestem jakas dziwna sciagnelam juz tyle przypadłosci ze niejeden facet by sie juz wykonczył
martwi mnie tez to ze mala jakos slabiej sie rusza
i jak bym mogla to zapadlabym sie pod ziemie bo mam dzisiaj nastroj jak pogoda w Stolicy
dobrze ze mam jeszcze 3 letniego Świergotka bo bez niego to juz bym padla z powodu tych glupich zmartwien:(
Licze ,z e Wy macie lepsze nastroje:))
pozdrawiam:*

Hej dziewczyny,wiem ze co niektorych dziwi fakt ze juz majac 3 dzieci zdecydowalam sie na kolejne,po 12 letnim koszmarnym zwiazku malzenskim,wkoncu sie rozwiodlam ,tak wiec od 3 lat jestem w nowym zwiazku i to mnie zmobilizowalo na kolejne dziecko,corki maja po 15,13,i 10 lat,a teraz bedzie chlopiec,czy to nie piekne,maz jest szczesliwy ze ma taka gromadke,a ja to nawet sie nie wypowiadam to jest zaje....ps.mojego bylego szlak trafia ze mam szczesliwa rodzine i ze bede miala syna,jak sie zmobilizuje to wam opisze moje poprzednie malzenstwo i mam nadzieje ze to byc moze przyda sie,bo tyle jest kobiet bitych przez facetow.pozdrawiam i sle usciski.Kaska.

reklama
bocianowa główka do góry, NAPEWNO wszystko bedzie dobrze :*