reklama

mama listopadowa u lekarza!

Dzien dobry :-)

I znowu poniedzialek :wściekła/y: jak ja nie lubie poniedzialku :-(
Pogoda masakra ciemno zimno brrr.

Asteria ja tez mam taka wydzieline i to nie pierwszy raz. Tylko, ze ja to co chwila borykam sie z grzybica, caly czas sie nawraca:-( i mysle, ze u mnie to wlasnie stad sie wzielo.

lena3
wiem, ze to standard nerwy przed wizyta ja mam to za kazdym razem i zawsze jest ok, i u ciebie na pewno bedzie tak samo :)))

reklama
hej, witam po długiej nieobecnosci, od 4 tygodni jestem w szpitalu....lerze plackiem jak kłoda, rowarcie na 6 cm widac pecherz plodwy...narazie wszystko ok.........dziewczyny maja 960 i 950 g....jeszcze musze wytrzymac jakies 4 tygodni....
jestem specjalistka od wszelakich dolegliwosci ....na patologi tyle sie nasluchalam ze moglabym sama obchody robić ...hahaha..szkoda ze wstawac z luzka nie moge

Asteria - ja tak mialam w pierwszej ciazy wlasnie pod koniec. Wzieli mnie nawet na badania do szpitala i niektore polozne sadzily ze to wody i chcialy wywolywac (dzieki Bogu ze tego nie zrobily) a tak naprawde to byla poprostu wydzielina i wcale nie bylo zadnej grzybicy. Wiec jesli nic cie nie swedzi i nie piecze to nie przejmuj sie. Wody plodowe jak mi sie saczyly to byly przezroczyste i bez zapachu, no i duzo wiecej. Jak masz sie martwic to kup sobie test w aptece tak jak juz ktos wczesniej doradzil.

Powodzenia, mamy jeszcze troche czasu do rodzenia, wiec niech sobie jeszcze posiedza te male prosiaczki w nas:tak:

Witam Was wszystkie i życzę Wam miłego tygodnia kolejnego przetrwanego tygodnia;)
Mój Mały skarb lezy w łózku ma temperature i ledwo dyszy:(
Znacie moze jakies porzadne sposoby na zbicie temp?
u lekarza juz bylismy ale nic nie dziala nawet kapiel i oklady.

reklama
Witam Was wszystkie i życzę Wam miłego tygodnia kolejnego przetrwanego tygodnia;)
Mój Mały skarb lezy w łózku ma temperature i ledwo dyszy:(
Znacie moze jakies porzadne sposoby na zbicie temp?
u lekarza juz bylismy ale nic nie dziala nawet kapiel i oklady.

kiedys słyszalam ze pomga zalozenie mokrych skarpetek, zanuz skarpetki w chlodnej wodzie i zaluz malenstwu............ja tego nie probowalam , ale kolezanka mowila ze u niej to skutkuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry