reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mama listopadowa u lekarza!

reklama
Madzik ja uważam że szpital to jeszcze nie koniec świata, a przynajmniej Cię poobserwują i wykluczą ew. dolegliwości, które mogą powodować te obrzęki
Ja sama broniłam się przed szpitalem 3tyg. temu i jakoś przeżyłam ;-)

Oj wiecie tak sie boje tej cesarki ze to mala glowa ... koszmary mi sie snia.... az sie dziwie ze tyle kobiet decyduje sie z wyboru na ten zabieg.....? my jutro do Ginia Pani dr. ktora pracuje w szpitalu gdzie chce rodzic , chce sie ddowiedziec wszytkiego na ten temat wczesniej .... bo naprzyklad dziwi mnie to ze nie przygotowuje sie kobiety do zabiegu jak do zabiegu operacyjnego po wkluciu ledziwiowy nie wolno sie rusazac ok 24h zeby dziura sie zarosla a tu po 8h fikasz do gory i masz jeszce isc sie wysiusiac i zajac sie dzieckiem ..... wszytko mnie przeraza .... jakis koszmar dlaczego ja ....???:baffled:

Samanta78 ja jestem tego samego zdania, ale ja juz bylam 3 razy w szpitalu w sumie niepotrzebnie, a ostatni raz, miesiac temu bylam wlasnie na te obrzeki, i zrobili mi tylko badania ktore wyszly bardzo dobrze, a lekow zadnych nie dostalam, wiec nie widze w tym zadnego sensu, tym bardziej ze jak wstaje rano to nie mam tych obrzekow, cisnienie mam super, a przeciez takie lekkie obrzeki w ciazy ma duzo kobiet

Ja tez dzisiaj mam wizyte ale dopiero wieczorem wiec realcja bedzie pewno jutro.

Madzik1388 Kiriam dobrze radzi pogadaj z lekarzem konkretnie, moze zmeni zdanie, ale jesli okaze sie konieczne polozenie w szpitalu, to trzeba bedzie sie z tm pogodzic:-( .
niki_i tak trzymac z cisnieniem:tak:
agathe82 to Ty juz chyba z torba szpitalna sie nie rozstajesz skoro final moze nastapic w kazdej chwili:szok:.

Dorinka - torba spakowana bo u mnie nic nie wiadomo:tak: ale ja cos czuje ze mam czas. Ale maz juz panike sieje czasem, ale faceci to tak maja.
lepiej jak taki nadwrażliwy ;-) mojej znajomej mąż do tych spokojnych nalezy i pewnej nocy kolezanka budzi go słowami wstawaj ja rodzę a on jej na ty śpi kochanie pewnie Ci się wydaje...:sorry2:

już po wizycie. główka bardzo nisko szyjka jeszcze bardziej skrócona ale rozwarcia brak całe szczescie, mała wielkościa odpowiada na koniec 36 tygodnia a waga minimalna to 2500kg- 3000kg bo dokładnie nie mogła jej wymieżyc bo głowka jest nisko wiec ztwierdziła ciąże donoszona i teraz wszystko moze sie wydarzyć to zależy od mojej małej. troche sie uspokoiłam bo jeszcze bym nie chciała rodzić a z drugiej stony juz mam dosyć.

reklama
Do góry