CzarnaAnutka
Wdrożona(y)
obyś Kochana miała rację....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
 może było tak dlatego że od dłuższej chwili trzymał mnie skurcz. W każdym razie lekarz powiedział że można rodzić, i że wszystko może się błyskawicznie potoczyć, a jeśli za tydzień nadal będę w dupaku to na kolejną wizytę.
 Trzymaj sie kochana mocno...

(bardzo popularna zreszta, a malo kto wie ze ja ma)....W zwiazku z tym po porodzie bedziemy raczej musieli zostac w szpitalu pelne 3 doby - trzeba obserwowac czy maluszek sie nie zarazil i jakby co podac mu leki ( zarazenie grozi zapaleniem pluc, chorobami oczu 
)...
A w ogole to ginka stwierdzila ze moglabym w ta sobote juz do porodu przyjechac....bo potem jej tydzien nie bedzie 
;-)

za to dopadły mnie bóle krzyżowe i podbrzusza i już mam dość. Te krzyżowe są tak bolesne że nawet spać w nocy nie mogę