reklama

Mama u lekarza

habcia , bo testu na obciążenie glukozą nie robi się co 4 tyg.. To jest bardzo szkodliwe dla dziecka. Jeżeli chciałaś sprawdzić poziom cukru wystarczyło regularnie mierzyć go glukometrem.No i ta dieta... ehhhh...
No coment.
Poza tym gdyby ktoś ci powiedział "Habciu rozwiedz się z mężem" to byś to zrobiła?Tutaj na forum wyrażamy tylko swoje opinie. Nie jesteśmy lekarzami.

Ostatnia edycja:
reklama
Habcia, dobrze, że się odezwałaś:-)
Nie martw się tylko odpoczywaj, już nic złego nie powinno się zdarzyć. Głowa do góry!!!

U mnie ciśnienie książkowe, więc trzymam kciuki za wszystkie "podwyższone" aby się unormowało:)

habcia trzymaj sie ;-) a nawet myslalam ze sie spotkamy na porodowce na Ujastku - zdaje sie ze jednak i ja tam wyladauje no ale za miesiac dopiero...

Nie denerwuj sie! Spokoj nawazniejszy teraz.... O czymkolwiek zapomnialas to mozesz byc spokojna pod dobrym okiem fachowcow nic ci nie grozi... :-)

Pamietam ze sie stresowalam na poczatku ciazy jak moje malenstwo w 20tc bylo rozwiniete tak jakby bylo z 22-23tc... Myslalam ze sie urodzi bardzo duze :-p a tu niespodzianka, brzuszek na razie malutki :tak: zobaczymy na USG

Dziewczyny czy cukrzyca ciazowa zawsze wyjdzie na badaniu glukometrem czy tez mozliwe jest ze dopiero po obciazeniu glukoza?Ja mierze codziennie glukometrem i mam bardzo dobre wyniki(na czczo 85,po jedzeniu godzine mam 115-120),ale tutaj testu na obciazenie nie robia a nie wiem dlaczego cos mi se ubzduralo,ze w pierwszej ciazy jak mialam dopiero obciazenie glukoza to mi wyszla cukrzyca ciazowa.
Nie chce juz dzwonic do swojej ginekolog w Polsce po pomysli ze mam swira.
Habcia ,wrzuc na luz bo sie wykonczysz kobieto a stres jest takze odpowiedzialny za skurcze.
U mnie tez jest roznica w wieku ciazy a usg i to bardzo duza.

Habcia, dobrze że się odezwałaś. I proszę się mi tu nie kłócić dziewczęta;-) A Ty Kochana już się nie stresuj, wszystko będzie dobrze:-) Ja też mam III stopień dojrzałości łożyska i gin mi powiedział, że nie jest to problem.

reklama
j i habcia :) rozbawiłyście mnie :tak::-)
Habcia nie denerwuj się tak. Pamietam że j pisała, żebyś nie robiła testów na glukozę, ale nie wspomniała nic na temat tego, żebyś nie stosowała diety. To była tylko twoja decyzja. :sorry2: Teraz jesteś w szpitalu i może lepiej poczytaj książkę, zamiast wkurzać się na j i w ogóle na forum ;-) Zachowaj spokój.
Ale z porodem poczekaj jeszcze tydzień. 37 będzie lepszy niż 36 :) poza tym ustaliłyśmy już że to ELWISka ma być pierwsza! ;-):-)
asus - Twoje ciśnienie poszło w odwrotną stronę. Ja już mam dużo lepiej, biorę potas + magnez + sól i już jest wyższe. Ale możesz mi oddać trochę swojego, bo wciąż idealne nie jest. Ja w każdym bądź razie zakończyłam wizyty u sercologów i mogę rodzić sn. :-) A w razie dziwnych akcji na porodówce będę krzyczeć, że mi słabo i mają mi badać ciśnienie ;-):-)
wolfia swoją drogą też ma niezłe ciśnienie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry