reklama

Mama u lekarza

reklama
obyś Kraf miala siłę sprawcza...

zrobiłam dziś postny obiadek, posnułam się po domku...nie dochodziłam do kompa- żeby się przyzwyczajał, ze mnie nie ma i nie tęsknił potem:rofl2:
tak od 13.20 miewam skurcze, nieregularne, krótkie, teraz był czwarty regularny co 10 minut...:-D
nawet się zdrzemnęłam, ale skurcze były...
najlepszy był Mąż- wychodzi do pracy i mówi, ze mam dać znać, jak będą co 5 minut to przyjedzie... a ja akurat w tym czasie miałam trzeci z sześciominutowym odstępem- jakbyście widziały jego minęę....:rofl2::szok::-D:-D:-D i uciekł!!!! dzwoni za kilka chwil i pyta, czy były następne i ma wracać... ale już nie było...:-) powróciły później...

dzwoni dziś do mnie znajoma i mówi, ze jej się śniło, że urodziłam 26 lutego- ja jej na to, czy może śniło jej się też, czy bardzo mnie bolało??..:rofl2::rofl2:

zapragnęłam dziś coca-coli- coś jak ostatni posiłek:rofl2::rofl2::rofl2: popijam to paskudztwo, wiem, że niezdrowa, ale dłuuugo mi nie będzie wolnoo:tak::rofl2:

Maran-atha- jesteś? Krystynka, Monika się zameldowały, Mikamuro i Ewka tez...

Aga- żeby się Twoje słowa w końskie łajno obróciły (:rofl2:) !!!!
- lutówki mają rodzić w lutym!!!:-D nie w marcu...

no, czekam na kolejny skurcz...
ma jeszcze dwie minuty...:tak:

Właśnie ręcznie zprałam dywan w salonie:-)ależ nie teraz boli:zawstydzona/y:Robaczek się wścieknie- i znowu bede beczeć hihi.... ale już nie mogłam patrzeć na te plamiska:wściekła/y: niech już maluch wychodzi bo sfiksuje:wściekła/y:

przystopowały jakby po wypróżnieniu i lekkiej kolacji, ale tak się zdarza już trzeci raz...:tak: idę wziąć kąpiel z olejkiem migdałowym, wypocznę sobie, wymoczę ciut ciut... zobaczymy, czy powrócą... tak bym chciała w nocy pojechać....:-)

Martussa- trzymam kciuki za Ciebie, zrelaksuj się w wodzie, mam nadzieję ze skurczybyczki powrócą:-). u mnie dla odmiany wylazło przed chwilką coś w rodzaju kolejnej części czopa tyle że strasznie brązowy jednolity kolor, skurczy nie mam tylko jednostajny ból w dole brzucha i na kręgosłupie, jest to moja czwarta ciąza i takich rarytasów jeszcze nie miałam:no:

reklama
No Martussa, trzymam kciuki !!!:-) Może to będzie początek końca przeterminowania dla nas wszystkich :rofl2: Ja już jestem skwaśniała :crazy: i nie chce się psuć do marca ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry