reklama

Mama u lekarza

Wybieram sie jutro na KTG i zobaczymy co pokaze.... pogadam z polozna i lekarzem moze da sie to jakos przyspieszyc...... mam mega brzusio i mnie juz meczy:(((((
Do jutra kochane!!!!!!!!! Trzymam kciuki za WAS!!!!!!!!!

reklama
Ewka i Maran atha- to Wy moje drogie ,:-) mamusiami jutro będziecie:-D:-D:-D,zostaje tylko ja i Monika, :tak:Trzymam kciuki za Was , oby wszystko poszło łatwo i szczęśliwie dla Was i Waszych kruszynek.Czekam juz na wiadomości na nowinkach z por....:tak::tak:

Mikimauro dzieki wielkie i na pewno dam znac jak juz bedzie po... no i myślami jestem z Wami również :) trzymajcie sie dzielnie babeczki a ja jeszcze sprawdze czy mam wszystko w torbie by jutro juz sie tym nie stresować :)

ZACZEŁO SIĘ!!!od napisania ostatniej wiadomości, zaczełam mieć skurcze, ok 10;00 stały się regularne co 10 minut, przespałam się i teraz są co 10 -7-5 i znowu 10minut, już nie wiem co jest grane , ale jak chodze to są częsciej , budze /Robaczka , i chyba jade, niech pociągną kroplówką, i niech się to skończy- ból zarombisty, chyba wezme znieczulenie, kończe , dam znać co i jak przez męża, trzymajcie za mnie kciuki bo boje się jak holera.........

ZACZEŁO SIĘ!!!od napisania ostatniej wiadomości, zaczełam mieć skurcze, ok 10;00 stały się regularne co 10 minut, przespałam się i teraz są co 10 -7-5 i znowu 10minut, już nie wiem co jest grane , ale jak chodze to są częsciej , budze /Robaczka , i chyba jade, niech pociągną kroplówką, i niech się to skończy- ból zarombisty, chyba wezme znieczulenie, kończe , dam znać co i jak przez męża, trzymajcie za mnie kciuki bo boje się jak holera.........

tez marzylam o znieczulenieu jak jechalam na porodowke - jednak bylo juz za pozno :zawstydzona/y: mam nadzieje ze tobie sie uda :tak: chyba lepiej reagowac wczesniej niz czekac :-p zeby czsem nie urodzic w domu

Maran-atha ..trzymam za Ciebie mocno zaciśnięte kciuki :-D:-D:-D
Mikamauro ...szybkiego porodu życzę
Monika, ewka ..Wam również życzę szybkiego rozwiązania :tak:

Dziewczyny może się nie udzielam na bieżąco, ale czytam co tam u Was i z niecierpliwością zaglądam każdego dnia, żeby sprawdzić czy tulicie już swoje tak długo wyczekiwane Maleństwa:tak:

Jak dobrze pójdzie to dzisiaj trzy z Was się doczekają:
Ewka75, Maran-atha i Mikimauro:-)

Trzymam za Was kciuki i życzę szybkich i łatwych porodów:tak: A reszcie Oczekujących cierpliwości, bo to już tuż tuż...;-)

Kochane wlasnie wrocilismy ze szpitala - mialam w nocy skurcze i to regularnie co 10 min (ale niezbyt bolesne) wiec rano postanowilismy sprawdzic o co chodzi. Pan doktor powiedzial jednak ze dzis na pewno nie urodze:((( Zapis KTG prawidlowy, jednak skurczy porodowych brak:( Mam sie zglosic jak tylko cos sie zacznie nie pozniej jednak niz do piatku (czyli do 7 doby po terminie) Moglam juz od dzis lezec sobie na patologi i czekac wolalam jednak zostac w domku. Zobaczymy....
w kazdym razie ciesze sie ze juz wiem, ze najpozniej za 3 dni maluszek bedzie na swiecie!!!

reklama
Dziewczynki...
Nie zapominajcie o mnie...
Ja nadal w dwupaku;o(
W czwartek mam sie stawic na IP... a potem zobaczymy... mam nadzieje, ze wroce juz z syneczkiem... Juz wszyscy na niego czekamay a on leniuszek sie spoznia ...
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo goraco... Bede sie meldowac w miare mozliwosci, poniewaz po przeprowadzce nie mam zbytnio dostepu do netu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry