reklama

Mama u lekarza

reklama
tez uprzedalam kolezanki ciezarne by wysypialy sie puki moga ;-) strasznie tego brakuje, gdy sobie policze ze spalam w nocy 4 godziny :zawstydzona/y: a mly budzi sie na karmienie w nocy ktore trwa z godzine:rofl2:

Wiem i korzystam puki moge:) dzis spalismy do 13:) Juz jestem spokojniejsza:) Wiem ze u malego wszystko oki i juz naprawde za chwile bedzie z nami:) Wiec korzystamy z tych ostatnich godzin wolnosci i cieszymy sie sobą....
Jakby cos sie dzialo dam znac:)
Pozdrawiam i rozpakowane Mamusie i Dwupaczki!!!!

Dziewczyny jak to jest u Was z tymi problemami poporodowymi, a konkretnie z kupka? :) w niedziele minie dwa tygodnie od porodu, a mnie pupa coraz bardziej boli, a własciwie nie pupa tylko brzuch, ale to tak mocno, że sie nie moge załtwić, łapie mnie taki skurcz :baffled: i z dnia na dzien coraz gorzej, dzisiaj to juz nic nie zrobiłam, skręciło mnie z bólu i sie popłakałam, i do tego hemoroidy mi wylazły :crazy:
A moze miała któras z Was zapalenie dróg rodnych?? bo moze to ma zwiazek z tym?? dostałam na zapalenie metronidazol i amoksiklav. Niestety metronidazol w czopkach, jak sobie pomysle to az mi sie zwieracze zaciskaja...Jakos sobie zaaplikuje, tylko znowu sie boje, ze sie pogorszy...
tyle sie pozale :-(

Jak juz gdzies o takich problemach pisałyscie, to przepraszam, ale nie mam nawet czasu poszukac :zawstydzona/y:
pozdrawiam,

reklama
Cześć od urodzenia mojej małej mineło prawie 7 miesięcy ale ten ból pamietam do tej pory. Mi pomogło siedzenie w wodzie z rozpuszczonym szarym mydłem.Pozdrawiam

kurcze, ale to pewnie na te hemoroidy pomogło :-( mnie strasznie boli w srodku, jakbym skrętu kiszek dostawała za kazdym razem jak tylko poczuje chec wypróznienia :-( a co do tych czopków które przepisała pani dr na zapalenie (moze na ten bol by pomogły) to sobie je moge do ucha wsadzic!! bo gdzie indziej mi nie wejda :no:
A moze pomocze pupe, to wtedy sie uda zastosowac kuracje.
Dzięki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry