Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny trzymamy kciuki! To już naprawdę sama końcówka MonikaWrocław84, Krystynka88, Ewka75 ..czy o kimś zapomniałam?
mnie też potwornie bolało w środku jakbym popękała w odbycie, ale minęło wszystko po 4 tygodniachSkurczy żadnych nie miałam, ale parcie bolało, bo po porodzie wszystkie zwieracze były chyba przetrenowane od porodowego parcia

U mnie pierwszy stolec to jak kolejnu porod,chyba z godzine w wc spedzilam,ale teraz jest juz ok;-)
Widze ze powiedzenie-,,z dupa nie ma zartow,,dotyczy nie tylko mnie, jak patrze na sedes to mam mdlosci ze strachu, jestem trzecia dobe po porodzie i jeszcze nie bylam w toalecie, boje sie jak chol...era. mam trzy szwy centralnie w strone odbytu-pieklo.:--
-(

minę lekko zdziwioną i zapytał" kto nacinał"..
u mnie byl jeden szew i pewnie dlatego nie czulam dyskonfortu bedac w kibelku...
Akurat tata byl w szpitalu to syna bawil a ja na kibelku siedzialam i sie pręzyłam starajac sie sobie nie kojarzyc tego z bólami partymi porodowymi... Poszlo ładnie ;-) moj synek chyba gorzej zniusl pierwsza kupke bo az w toalecie slyszlam jego placz