reklama

Mama u lekarza

Cerazette jeszcze sa:tak:
Ja tez je biore, w razie zapomnienia przyjecia pigulki o konkretnej godz. maja 12-godz. margines tolerancji - jak zwykle pigulki. Sa jeszcze jakies, ktore mozna brac przy karmieniu, ale tam maksymakne opoznienie to 3 godz. Warto zapytac o to lekarza, bo przy dzieciatku, wiadomo, nikt nie zyje z zegarkiem.:-p

reklama
Ja juz jutro mam umowiona wizyte do lekarza,a raczej do pielegniarki po tabletki anty U mnie to juz wlasciwie bez znaczenia jakie tabletki dostane bo skonczyl mi sie pokarm :-( a jeszcze w czasie ciazy planowalam ze bede karmic malego minimum do roku czasu ale jak widac nic nie mozna zaplanowac
glitterfy073423T196D33.gif

Mysia szybko u was dzialaja :tak: polog ci sie chyba jeszcze nie skonczyl? No ale jak nie karmisz piersia to faktycznie mozesz brac jakiekolwiek tabletki :baffled: Szkoda ze tak wyszlo...

Mysia ja też miałam takie plany:sorry2: A nawet miesiąca Małej nie pokarmiłam:-( Trudno..grunt to dobre nastawienie..ważne, że dziecko nakarmione, zdrowe i dobrze przybierające na wadze;-) W końcu to nie nasza wina..:no:

samaola nie boisz sie tego zakladac? dziwnie to wyglada...

Ja właśnie pierwszy raz wykapalam Maksia, bo maz jest na desce :) Ale jestem z siebie dumna. JAki dzis grzeczniutki jest, zero kolek!

Ja bym sie bala wkladek ;-) Za duzo zlego o nich slyszalam... Zreszta tabletki mi szybciej bedzie odstawic w razie potrzeby :-)

habcia a kto u was kapal malego? tata? my zawsze robimy to razem a i tak nie jest nam latwo we dwoje sobie z nim poradzic aby kapiel poszla szybko i sprawnie:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry