reklama

Mama u lekarza

reklama
Dziewczyny wlasnie w sprawie sexu:) jutro beda 2 tygodnie od cc, ja sie dobrze czuje, rana nie boli, co prawda wciaz ze mnie leci ale moze juz moglabym sie z M pokochac??? Jak myslicie??? bo fizycznie czuje sie super, normalnie wszystko robie w domu, bez problemu:)
Strasznie mi sie juz chce!:D

MonikaWroclaw84 moj gin. kazal mi poczekac do ukonczenia 6 tyg. Choc byłam juz 5 tyg, po porodzie. Powiedzial, ze lepiej poczekac, zeby nic sie tam zlego niepodzialo.

MonikaWroclaw84 lepiej dluzej odczekac... wiadomo ze gorzej po pordzie naturalnym bo wtedy wszytsko musi sie zejsc spowrotem ale i przy CC macica musi wrocic do siebie... ja bym nie ryzykowala ;-) to jeszcze tylko miesiac - a zawsze mozesz isc do gina wczesniej i zapytac co on na to

Dziewczyny wlasnie w sprawie sexu:) jutro beda 2 tygodnie od cc, ja sie dobrze czuje, rana nie boli, co prawda wciaz ze mnie leci ale moze juz moglabym sie z M pokochac??? Jak myslicie??? bo fizycznie czuje sie super, normalnie wszystko robie w domu, bez problemu:)
Strasznie mi sie juz chce!:D

u mnie to tak jakoś było i nic sie nie stało.Wątpę żebyś wytrzymała jeszcze 4 tyg.;-) .Nic nie bolało, super sprawa.

my ostatnio kochalismy sie tydzien temu i od tamtego czasu jakos sie boje. Strasznie mnie bolało i potem przez cala noc i dzien plamilam :( Do tego cieżko mi bylo oddać mocz, bo strasznie piekło. To byl nasz "drugi" po porodzie raz. Za pierwszym też czulam to pieczenie, ale nie plamilam.

Habcia nie strasz mnie. :baffled: Też się boję, a już niedługo mnie tez to czeka, powoli przestaje krwawić. Boję się zwłaszcza dlatego, ze wczesniej byłam badana przez ginka i wiedziałam, ze wszystko tam na dole jest ok, a teraz nikt mnie nie ogladał i nie mam pojęcia jak się sprawy mają. :baffled:

hoho ja swój "pierwszy raz" będę mieć za tydzień w czwartek, po wizycie u gina o ile wszystko będzie git.
narazie próbowaliśmy innych igraszek i było super, akurat przestałam plamic jakieś 4 dni temu.

My sprobowalismy wczoraj ale za bardzo sie balam i czulam lekki bol wiec przestalismy Postanowilam jeszcze troszke zaczekac wkoncu od porodu minely zaledwie 3 tygodnie ale musze wam sie przyznac ze pokusa jest straszna :-p
glitterfy133553T238D37.gif

reklama
oj, Małżonowi się się chce, a ja w ogóle o tym nie myślę... zresztą- zanim nie zrobię kolejnego wymazu, posiewu i nie zacznę leczenia paciorkowca- ni hu hu ani ani ...:-(:-(:-( z przytulanek nici:zawstydzona/y::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry