reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama u lekarza

właśnie to od tego zapalenia ,bo nie wiem czy czytałaś ja pisałam chyba w poprzednim tyg ,że na boso chodzę po domu i mnie złapało zapalenie . No i to są skutki.Nie mówiłam gin że mnie parzą skarpety ,ale ona sama mi powiedziała ,że teraz muszę uważać na stopy bo łatwo o takie coś .No ale mi by musiał chyba ktoś przybić albo przykleić skarpety do stóp .Poświęciłam się już i kupiłam takie ocieplane bambosze i próbuję nosić ufff ale ciężko .Jak ja nie cierpię zimna

reklama
jolek, najważniejsze, że już lepiej.

agi, pisałas wcześniej o tym, że nie mieszkacie razem, ale widzę, że nie tylko o kwestię materialną tu chodzi. Jeśli wam zależy na sobie, to powalczcie trochę o związek. Miłosz powinien mieć was oboje !!!

moje libido wróciło do normy jak przestałam karmić piersią. Poza tym znów czuję, że piersi to nie tylko służą do karmienia dzieci:-)

Dziewczyny ratunku!!!Napisalam wam ostatnio,ze zapomnialam o jednej tabletce w pierwszym tygodniu po przerwie,lecz kontynulowalam branie tabletek i tak ostatnia wzielam w niedziele wiec wczoraj,ewentualnie dzisiaj powinien przyjsc @ z odstawienia,ale nie mam nawet objawow,wrecz czuje sie rewelacyjnie Zrobilam juz dwa testy ciazowe i wyszly negatywnie Nie wiem co mam myslec,czy ktoras z was spotkala sie czyms takim?Jesli @ nie przyjdzie pojde w piatek do lekarza

Ostatnia edycja:
no Mysia - ciekawe :)))
Ostatnio się zastanawiałam, która lutowa mamusia będzie znowu w ciąży :))

Ja właśnie przymierzam się, do zrobienia testu. Z Milą w ciąży nie miałam innych objawów niż brak okresu. Hmm na pytanie kiedy miałam ostatni okres mogę odpowiedzieć, że 80 tygodni temu :) Ciekawe na kiedy wyliczyliby mi termin z ostatniej miesiączki ;-):-D:rofl2:
A ostatnio przytyłam 2 kilo :szok: ( z Milą też od razu zaczęłam przybierać na wadze) a poza tym wiecznie jestem śpiąca i zmęczona. Nie wiem czy to przez te pobudki Mili w nocy, czy coś się zbliża.

hmm, ja też się zastanawiałam kiedy pojawi się tu jakiś nowy dzieciaczek:-)
a więc ardzesh Mysia czekam z niecierpliwością na wieści:-p:-p;-)

ale wiesz... mnie się tak nie spieszy. Ja mogę poczekać u siebie z takimi wieściami jeszcze ze dwa lata :)) Ale jak się przydarzy, to nie będzie katastrofy. Gorzej bym zniosła takie wieści jak Mila była młodsza. Jak jeszcze były kolki itp.

na pewno byłoby trudniej, bo jedno maleńkie i jeszcze potrzebuje dużo uwagi, noszenia na rączkach i z brzuszkiem a potem z maleństwem nie za ciekawie by było:sorry:

heheheh :-D. Ardzesh , Mysia to trzymać kciuki za czy przeciw? ;-)

A może to wina przesilenia jesiennego? Ja tez ostatnio zmęczona chodzę , rozdrażniona, śpiąca...

reklama
Do góry