reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama u lekarza

hej mamuśki .Byłam u lekarza i powiedziała,że to ropień czy coś takiego.Troszkę nacieła wyczyściła i kazała przemywać rywanolem.W miarę możliwości jak nie boli to kazała ściągać co by nie zanikło mleczko . No i dzisiaj już lepiej. nawet dostał mały z tego cyca mleko choć sikałam z bólu ,ale czego się dla dziecka nie wytrzyma
Ojej, czyli to nie byl korek tylko juz ropa:szok: To żeś sie nieżle urządziła. Ropień to efekt zapalenia, ale wtedy pierś jest bardzo twarda i okrutnie bolesna. Ropień pojawia się przy zaniedbanym zapaleniu i niedokładnym opróżnianiu piersi. Dobrze że Ci to nacięla. Pilnuj Nikusia żeby dobrze ssał. Aż mnie ciary przeszły.

reklama
ardzesh, mysia - super by bylo! :-) Czekam i ja na wynik testu ;-)

U mnie okresu nadal brak, po Flavii mialam po pol roku, a teraz ani widu ani slychu. Ale Julianek ciagnie cyca jak smok, wiec nie ma sie chyba co dziwic.

Jolek - nos bambosze albo grube skarpety, bo jak nie zapalenia to reumatyzmu sie nabawisz od chodzenia na boso.

Ostatnia edycja:
Ardzesh, Mysia, Mamaflavi????:)))-czekamy na wiesci!!!!!!!!:))))))
Ja tez nie dostalam jeszcze @ ale nie czuje sie na ciaze, wiec pewnie wszystko oki:) My planujemy starać sie o nastepną dzidzie w przyszlym roku w lipcu....ciekawe czy nam wyjdzie...:)

Jolek- uffff-dobrze ze bylaś u lekarza!! Dbaj o siebie!!!!!!!

To się podpinam do oczekujących na wieści odnośnie nowych ciąż :tak::tak:. Ja miałam już dwa razy @ :no:, a tak mi dobrze było bez.. A co do dzidzi to mój małżon już by chciał żebym była w kolejnej ciąży (i po tym właśnie widać kto w nocy wstaje do Barta:dry:), ale szczerze Wam powiem że na razie to niespecjalnie mi się ten pomysł podoba:sorry:. I nie chodzi u mnie nawet o kolejne dziecko (bo słyszałam że drugie jest przeciwieństwem pierwszego, czyli będę mieć anioła :-D:-D;-);-)), tylko o ciążę. No nie podobał mi się ten stan i muszę się do niego przygotować psychicznie:sorry:. Może za rok..

Jolek a dla Ciebie zdrówka :tak::tak:.

teścior zrobiony, wyszła tylko jedna kreska.

A ostatnio (jakoś 4 miechy temu) mówię mężowi, że wyszła tylko kreska "C", on pyta co to znaczy a ja "C jak Ciąża"
Kolana się pod nim ugięły. :-D

kochaniutkie dziękuję wam bardzo już z wielkimi bulami przeprosiłam takie góralskie bambosze co dostałam na gwiazdkę i cierpie ale noszę :wściekła/y::wściekła/y:

Ja nie planowalam ciazy tak szybko lecz gdy zobacze 2 kreski na tescie to nie bede rozpaczac U mnie wciaz brak @ i nie wiem co jest grane Gdy pojde do lekarza i okaze sie,ze jestem w ciazy to pierwszym standardowym pytaniem jakie mi zada bedzie czy jestem szczesliwa z ciazy,bo tutaj z aborcja nie ma problemu i podejrzewam,ze gdybym powiedziala,ze nie,odrazu dostalabym termin usuniecia,ale ja nigdy bym nawet o tym nie pomyslala bo w zyciu nie dalabym skrzywdzic tej malej istotki

Mysia tak trzymaj . Dzieci to są największe nasze skarby

teścior zrobiony, wyszła tylko jedna kreska.

A ostatnio (jakoś 4 miechy temu) mówię mężowi, że wyszła tylko kreska "C", on pyta co to znaczy a ja "C jak Ciąża"
Kolana się pod nim ugięły. :-D

ardzesh ha ha dobra jesteś:-D:-D

wiecie co mi się ostatnio przydażyło?? myślałam, że już umieram:eek: głowa mnie tak bolała, że ruszyć się nie mogłam..język mi zdretwiał i prawa ręka a co najgorsze traciłam pamięć..oczywiście ze strachu dostałam biegunke i siedząc na kibelku zastanawiałam sie jak sie nazywaja podstawowe przedmioty..pół godziny myslałam, jak się pralka nazywa, prysznic i takie tam..normalnie az się przeraziłam:szok: pierwszy raz mi się takie cos przytrafiło...ogólnie głowa mnie często kiedys bolała..leczyłam sie ale jak juz było lepiej to przestałam chodzić do neurologa..chyba trzeba będzie znowu zacząc:sorry:

Ewelinka to brzmi powaznie,wiec nie powinnas tego lekcewazyc i jak ajszybciej skonsultuj sie z lekarzem

U mnie wciaz bez zmian,jutro mam umowiona wizyte u lekarza wiec wszystko sie rozstrzygnie Mam mocne przeczucie,ze to jednak nie jest ciaza i tego sie trzymam;-)

reklama
Do góry