Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
....
Ja od tygodnia nie mogę ruszać rękoma - tak mnie bolą. Zwłaszcza w nocy jak się budzę na siusiu, albo ogólnie rano. Nadgarstki wymiękają!A czytałam w necie, że to przez odkładanie się wody w organiźmie. Wszyscy w necie radzą, żeby ograniczyć sól w jedzeniu bo ona powoduje właśnie odkładanie się wody. No mnie pomogło! Fakt, że obiady są mało słone, ale mąż zawsze może dosolić sobie na talerzu. A ja czuję od 2 dni ulgę
![]()
Ale nie konsultowałam tego jeszcze z ginem. W środę mam wizytę więc mu się poskarżę, że mnie boli - hehe ;-)
. nie wiem czym to było spowodowane???? w każdym razie po paru miesiącach przeszło. powód, to jak myślę: wytężona praca rąk, w końcu dużo będziemy dzwigać maluszka, podnosić, karmić kurczowo trzymając itp., do tego wieczne operowanie wózkiem (w moim przypadku dosyć ciężkim i bez skrętnych kół) mogło być przyczyną.
Zdarzyło się to kilka razy zaledwie, najczęściej przy zmianie pozycji i myślę sobie, że to dziecko sprawia gdy naciska na narządy przy przesuwaniu się... 

mam to samo, brzuch mnie blokuje w niektóre dziury, kiedyś bym wlazła a teraz lipa.