Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Strasznie szybko zlecialy te miesiace ciązy!
Z miesiąc wytrwam, ale dostalam recepte na tabletki Fenoterol, aby opuściły mnie te wkurzajace skurcze
Mam nadzieje ze pomoże bo chce dotrzymac do lutego :-) Zakonczyc szkole rodzenia i przygotowac na spokojnie wyprawke 
I w koncu moze sie dowiemy czy bedzie synek na 100%... Na a pielegniarka powiedziala mi ze za dwa tygodnie mam do lekarza przyjsc z wynikami ostatnich juz badan krwi
Wiecej badan (wymazow ani krwi) mi nie zrobia - no ale skoro uwazaja ze nie ma takiej potrzeby, hyh....
Jesli sie niepokoisz idz do lekarza, moze faktycznie cos nie jest tak jak byc powinnono to już niedługo.Kolejną wizytę tam u nich mam za ok.2 tygodnie i wtedy mam być konsultowana przez większe grono specjalistów (w tym profesora) i zapadnie decyzja czy poród SN czy CC
Trzymam kciuki aby wszystko poszło po twojej myśli.
Swoją drogą to dużo musisz przejść by domagać się czegoś co powinno już dawno być zatwierdzone w twoim przypadku.
To może wiązadła. A nie zasiedziałaś się lub nie zależałaś zbyt długo w jednym miejscu? Taką kolkę nieraz łapię gdy np. za długo leżę na wznak. Najgorzej jest na kozie u gienka.Wstać później z fotela to masakra.dziewczyny, co to może być, taki ból dosyć silny , jakby kolka? i do tego twardy brzuch. tez tak macie czasem? bo mnie teraz tak złapało, masakrycznie
czyżbyś była jedną z pierwszych do rozpakowania? Rzeczywiście strasznie czas szybko leci... a wczoraj moja ginka powiedziała, że 2 tygodnie nawet nie wytrzymam.. i za tydzień w piątek ostatnia wizyta i pewnie następny weekend.. godzina zero.. ech ale to szybko minęło![]()

kardiolog ma się mną zająć i sprawdzić czy się nadaję na SN.
jeśli nie - dostanę zaświadczenie o CC.nimfii fenoterol??? na końcówkę Ci dali ten lek??...
....-j- a co u Ciebie wyszło z tą CC? dadzą Ci skierownie czy nie? bo przepraszam ale jakoś przeoczyłam....
...Poza tym czuję się jak "z krzyża zdjęta" tak do dupy