Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

to cos musialam zle przeczytac ;-) a co do CC to mam to samo zdanie. Jedyne czemu uleglam to wziecie od poniedzialku L4. Jak je oddawalam to kierowniczka z drwina powiedziala "wiedzialam, ze wszystkie powymiekacie, puki co tylko ja do ostatniego dnia bylam w pracy"pbg ja nie mam żadnego problemu i jak na razie wszystko wskazuje na SN. I jak się nie zmieni to będzie SN. Ja tylko mówiłam, że matka natura za mnie tu wybiera, ja nie chce w to ingerować. Nie jestem zwolenniczką łażenia po lekarzach itp, a jakby nie patrzeć CC to operacja, której mogę uniknąć.
szczeka mi opadla, bo nie trudno pracowac "do samego konca" skoro sie nagle dostaje krwotoku i jedzie na sygnale do szpitala na 2 msc przed terminem
jaka to ludzie maja krotka pamiec 
Rozbawiłaś mnie prawie do łeza ten pielęgniarz to chociaż przystojny ;-)?
Z drugiej strony - mąż też mi zadał to pytanie!
Ale nadrabiał sympatią
I powiem jeszcze, że jest podobny do mojego taty! sama się zdziwiłamArdzesh fajnie, że Cię ten pielęgniarz uprzedził przed niemiłym lekarzem.![]()
Ponoć podnosi ciśnienie!aha - wcześniej na moją opuchliznę i zatrzymanie wody w organiźmie kazali mi ograniczyć sól. Tak też zrobiłam.
A teraz kazali mi przesalać wszystko. A jak mimo to, poczuję spadek ciśnienia - to mam se walnąć kielicha wody z soląPonoć podnosi ciśnienie!

fuuuj, blee i w ogóle... ale skoro tak się robi?? mnie wczoraj tak nożyska popuchły, że myślałam, ze się popłaczę!!! łydki jak balerony aż do miejsca, gdzie powinnam widzieć kostki!!! a stopy tak szerokie i nabrzmiale, że spokojnie niczym Chrystus mogłabym po wodzie bezpiecznie chodzić!!

niech to już przejdzie... wyniki mam dobre, więc nie zatrucie... cierpnie mi prawa dłoń, rypie w lewym biodrze... żeby człowiek przed trzydziestką o własnych siłach z wyra nie mógł wstać??;-)