• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

honda po urodzeniu polozna mowila mi ze mam jesz absolutnie wszystko!!!:tak::baffled: tylko u nas w miescie strasznie cisna na karmienie piersia i dlatego mowia zeby jesc wszystko zeby chyba nie straszyc dieta dla karmiacych:tak:wszystko to ja jem dopiero teraz i coca coli tez sie napije:tak: tym bardziej ze w ciazy mialam takie ssanie na cole i do tej pory mi zostalo:-(ale o tych pomidorach to ja naprawde pierwszy raz slysze:szok: dzieki !!! juz mam bogatsza wiedze;-)hehe

reklama
Matko!!! jakim bezdechu???jaki tlenek wegla??? zatrucie???
Zatrułyśmy się w sylwestra od piecyka gazowego do wody. Brałam małą do kąpieli i zbladła jak nalewałam jej wody do wanienki, a potem straciła przytomność. W szpitalu nie dali rady pobrać jej krwi na obecność CO, ale u mnie zmierzyli prawie 29%, więc poszłyśmy obie do komory hiperbarycznej. Mnie tylko pobolewała głowa w trakcie tego wszystkiego, ale Marika miała podejrzenie niedotlenienia i była na obserwacji jeszcze kilka dni. Na szczęście badania wyszły wszystkie ok, ale zdarzają jej się bezdechy, a przed całą tą historią nic takiego nie było.

Scarlet fotki znowu super i dzieci piękne :) masz talent :)

wiatam dziewczyny
skarlet w takim razie maz mnie zabije:-) bo on chcial kupic nikona d40 a ja sie uparlam ze p80 wystarczy, a teraz widze ze roznica jest kolosalna...
a co do posilkow to ja daje malej to samo co ty i tylko raz dziennie, czasem daje jej tez soczek jablkowy ale to dlatego ze mala nie moze zrobic kupy odkond zaczela dostawac stale posilki.
lagajka biedne jestescie, takie przezycia....dobrze ze nic wam sie nie stalo i ze tak szybko zareagowaliscie...

lagajka straszne to co piszesz:-( tyle szczescia w nieszczesciu ze nic sie nie stalo. No a te bezdechy to jak???jakies wziewy macie czy jak to sie leczy?? leczy sie to w ogole???

Milan tez ma jeden posilek bezmleczny + soczek. Dziewczyny a ile razy w ciagu dnia wasze dzieciaczki maja cycusia tak mniej wiecej??? Bo mi sie wydaje, ze u nas jest za malo:-( nie no teraz licze i ze 6 razy bedzie

moja mala to miej wiecej jakies 8 karmien takich pozadnych( bo nie licze jak chce cyca tylko po to zeby sie przytulic bo wtedy bylo by z 20:-))i obiadek wiec razem 9 posilkow

moja mala to miej wiecej jakies 8 karmien takich pozadnych( bo nie licze jak chce cyca tylko po to zeby sie przytulic bo wtedy bylo by z 20:-))i obiadek wiec razem 9 posilkow
No to u nas z 5 razy cycus + zupka lub deserek + soczek hmmmmm ale chyba nie ma znaczenia ile je, wazne jak przybiera??? kurcze musze wreszcie go zwazyc boje sie ze bedzie z niego niejadek:-(

u nas kazdy mowi ze mala wyglada jakby z 7 miesiecy miala... ale ja tego nie widze mi sie wydaje taka malenka jak zaraz po urodzeniu. Iwonka srednio przybiera 1 kg na wadze w ciagu miesiaca. wiec tak jak powinna.
fresh ja tez ustawialam zdjecie na suwaczku i gdzies wsiaklo:-)

Fresh nie znaleźli przyczyny bezdechów, więc nie ma jak tego leczyć. Jak pisałam nie ma niedotlenienia, usg główki i tomografia ok, płucka i serduszko zdrowe, a tylko to eeg nieprawidłowe, ale podobno część społeczeństwa ma nieprawidłowe, więc tylko okresowe kontrole u neurologa. Żeby spać spokojnie kupiliśmy monitor oddechu i już kilka razy zdążył się odezwać.
Wiolka strasznie dużo tych cycusiów dziennie, to Ty bidaczko nie masz nawet chwili spokoju!

Piszecie o obiadkach i deserkach, a ja już nie mogę doczekać się pierwszego dodatkowego posiłku

reklama
tez mam nikona D40 ale nie wychodza mi takie ladne zdjecia jakosciowo:-( a jaki masz obiektyw???

Obiektyw dokupiłam. Mam Nikkor 18-200 3.5-5.6 G ED

Czytałam o bezdechu, że podobno zwiększa się ryzyko jak rodzice śpią z dziećmi i są po alkoholu lub narkotykach lub nawet na lekach.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry