reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Dziewczyny mam pytanie!
Na ostatnim szczepieniu byliśmy na początku stycznia, następne wypada w sierpniu. Czy między tymi wizytami muszę iść do pediatry na jakąś konrolę? Czy tylko na wagę i miarę? Jeśli tak to kiedy? Nie chcialabym zaniedbać Bartka a jestem niestety niepoinformowana.
porzeczkas Twoja Oliwka jest prześliczna, gratuluje córci :)
Anna28 pewnie jesteś dumna z Łukaszka, brawo!!!

A ja muszę się pochwalić, że Bartuś dzięki metodzie z książki "Usnij wreszcie" zasypia sam i dzięki temu zaczął przesypiać całe noce bez budzenia!! Dziewczyny pierwszy raz od 8 m-cy spałam spokojnie całą noc!!! Wstałam po 7 wypoczęta, wyspana, pełna sił, aż chce się żyć!!!!

O! a Legionowo znów zasypane :(

reklama
Dziewczyny mam pytanie!
Na ostatnim szczepieniu byliśmy na początku stycznia, następne wypada w sierpniu. Czy między tymi wizytami muszę iść do pediatry na jakąś konrolę? Czy tylko na wagę i miarę? Jeśli tak to kiedy? Nie chcialabym zaniedbać Bartka a jestem niestety niepoinformowana.

A ja muszę się pochwalić, że Bartuś dzięki metodzie z książki "Usnij wreszcie" zasypia sam i dzięki temu zaczął przesypiać całe noce bez budzenia!! Dziewczyny pierwszy raz od 8 m-cy spałam spokojnie całą noc!!! Wstałam po 7 wypoczęta, wyspana, pełna sił, aż chce się żyć!!!!

zazdroszcze tej przespanej nocy:-) oj jak ja bym chciala sie wyspac chociaz raz na jakis czas.
a co do wizyty to ja niestety ci nie pomoge bo tu w Irlandii jest calkiem inaczej i na kazda wizyte dostaje sie listowne zaproszenie.

WIOLKA1905 a wiesz, że ja też byłam w Irlandii, ale wróciliśmy do Polski kiedy byłam w 4 miesiącu ciąży. Byliśmy około 1,5 roku w Sligo na zachodzie wyspy, tak mniej więcej. A Wy myslicie o powrocie?

Aga, tez sie nie orientuje jak czesto sa lekarskie kontrole w PL. Ja mialam bilans 6 miesieczny, i kolejna wizyta dopiero jak maly bedzie mial roczek! :szok:
A ja myslalam, ze do roku wizyty sa co 2 miesiace...

aga czyli mieszkalysmy od siebie jakies 100km. ja jezdze na plaze do sligo w lato.wracamy do polski 4 kwietnia, o cholerka to juz za miesiac:-). fajnie sie zyje za granica ale nigdy sie nie ma poczucia ze jest sie u siebie, ale ty pewnie o tym wiesz.

ojej Wy wszystkie poza krajem? :( dzięki za odzew :)
może fresh będzie wiedziała cos na temat wizyt u pediatry.
Sporo nas aktywnych na forum czyżby Wasze Szkrabki też ucinały sobie w tej chwili drzemkę?

Dziewczyny mam pytanie!

Ja tez zazdroszcze tej przespanej nocy Oddalabym chyba wszystko zeby sie wyspac wkoncu:-(
A co do wizyty u lekarza tez niestety nie pomoge bo tu jest calkiem inaczej:sorry2:
Oliwia juz po drzemce kaszka zjedzona i grzecznie jak narazie sie bawi i daje mamie obejrzec w spokoju seriale:-D

reklama
oj wiem, wiem!! Żyło nam się lekko i bezproblemowo. Mogłoby się wydawać, że takie życie to jest to, ale to tylko złudzenia. Po jakimś czasie zaczyna robić się nudno. :baffled: Tak było w naszym przypadku.
Teraz mieszkamy pod Warszawą, mamy synka, zwykłe problemy, normalne życie, a przede wszystkim blisko rodzinę i znajomych!! :-)
Powrót tuż, tuż!! Powodzenia przy pakowaniu i zbieraniu wszystkiego do tak zwanej kupy :-D

Do góry