reklama
madzikm76
Fanka BB :)
L-oka - cudna choinka!!!
Ja tam lubię do Wigilii usiąść ładnie ubrana, nawet obcasik musi być Teraz tak rzadko gdzieś wychodzę, że to wspaniała okazja żeby poczuć się bardziej kobieco
Emmą też będzie " wystrojona" ale wygodnie. Bądź bawełniana sukienka albo bluzeczka i spódniczka
Ja tam lubię do Wigilii usiąść ładnie ubrana, nawet obcasik musi być Teraz tak rzadko gdzieś wychodzę, że to wspaniała okazja żeby poczuć się bardziej kobieco
Emmą też będzie " wystrojona" ale wygodnie. Bądź bawełniana sukienka albo bluzeczka i spódniczka
katjuszkaa
Ejjjj czy ja powiedzialam że w leginach do wigilii siadam czy jadę w gości? ;-)
Ja rownież nie lubię sukienek i spódnic, jednak w Wigilie chciałabym ubrać coś eleganckiego.. Dzisiaj byłam w galerii ale nic nie upolowałam wiec pewnie wygrzebie coś z szafy i bedzie. F ma koszule w kratkę - zreszta identyczna jak Tata plus jeansy.
Wkurzyłam sie dzisiaj bo bratowa męża stwierdziła, że nie będziemy sobie robić prezentów, ewentualnie coś dzieciakom, z naciskiem na ewentualnie [emoji849]Walić to - tylko ja juz mam wszystko zorganizowane i spakowane. Powiedziałam, że skoro umawialiśmy sie inaczej w październiku to tak średnio teraz to odwołać. No ale trudno prezenty na urodziny juz mam [emoji5], i w czterech literach mam to, że np. Chłopak w środku lata dostanie czapkę [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wkurzyłam sie dzisiaj bo bratowa męża stwierdziła, że nie będziemy sobie robić prezentów, ewentualnie coś dzieciakom, z naciskiem na ewentualnie [emoji849]Walić to - tylko ja juz mam wszystko zorganizowane i spakowane. Powiedziałam, że skoro umawialiśmy sie inaczej w październiku to tak średnio teraz to odwołać. No ale trudno prezenty na urodziny juz mam [emoji5], i w czterech literach mam to, że np. Chłopak w środku lata dostanie czapkę [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
milenka30
Ancona tyle czasu minęło że nie licze ze dojdzie
MIKA wczas sobie kobita zmieniła plany
Ja dla dzieci mam ,jutro ostatnia paczka powinna wjechac,z m prezentów nie robimy ale ja dostałam na mikołaja telefon i pasuje mu cos kupic ale nie wiem co..
MIKA wczas sobie kobita zmieniła plany
Ja dla dzieci mam ,jutro ostatnia paczka powinna wjechac,z m prezentów nie robimy ale ja dostałam na mikołaja telefon i pasuje mu cos kupic ale nie wiem co..
marcia331
Witajcie dziewczynki świątecznie. Poczytaj was od kilku dni. Nie sądziłam że ktoś tu jeszcze pisze a tu widzę że forumowe życie kwitnie. Mam nadzieję że mnie tu jeszcze pamiętacie. My powoli przygotowujemy się do świąt. W tym roku bez szału bo wigilia u teściowej, w pierwszy dzień świąt mam dyżur, a w drugi to tylko moja mama będzie u nas i nie planuje nic robić tylko odpoczywać po pracy.
Chłopaki pomagali dzisiaj ubierać choinkę, a właściwie to Tymek bo Ignasia za bardzo kuła. Ja im kupiłam koszule w Pepco takie same. A do tego dżinsy. Oczywiście jakiś koszulki zwykle na zmianę też wezmę bo na pewno się zaraz spoca szalejąc z kuzynami. Jeszcze nie mam pomysłu na prezenty dla nich. Tymek chce pistolet Nerf
ale na to się nie zgadzam. Chyba skończy się na jakiś klockach. A Ignas nic konkretnego sobie nie życzył. W zeszłym roku miałam mniejszy problem.
Lecę spać i postaram się coś do was czasem popisać.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama