• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
A u mnie sie wszystko wali na łeb i szyje:-(nie mam juz sił z M nie gadam i nie zapowiada sie zeby sie to zmienilo,ach szkoda gadac i do tego dzisiaj patrze,a tu za pare dni owulka i znowu nic z tego nie bedzie,bosmy pokloceni:sorry2:

No to teraz trzeba sie godzic kochana!!!

Agniesiak - czekamy na relację...

Kurcze.... a gdzie ta Kroptusia sie podziewa....

Jestem Kochane!!
Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(

Jestem Kochane!!

Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(

Nie martw się może owu była pózniej:blink:. Za 2 tygodnie będzie już śliczna fasolinka:tak:. Porób badania i głowa do góry.

Jestem Kochane!!
USG przez brzuch przeciez to za wczesnie!NIC SIE NIE MARTW,NAPEWNO WSZYSTKO BEDZIE OK!!!w tak wczesnej ciazy sie robi usg tylko dopochwowo z tego co mi moj gin mowil,bo nie zawsze sie widzi pecherzyk przy usg przez brzuch,a ten twoj gin to sprawdzony jakis ?

reklama
USG przez brzuch przeciez to za wczesnie!NIC SIE NIE MARTW,NAPEWNO WSZYSTKO BEDZIE OK!!!w tak wczesnej ciazy sie robi usg tylko dopochwowo z tego co mi moj gin mowil,bo nie zawsze sie widzi pecherzyk przy usg przez brzuch,a ten twoj gin to sprawdzony jakis ?
Tak Kochana, sprawdzony:tak: Jest podobno super ginem, do niego sa takie dlugie kolejki, że szok. Najlepszy gin u nas w mieście:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry