• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej dziewczyny, od jakiegos czasu was podczytuje no i wkoncu zdecydowalam sie odezwac:zawstydzona/y:. My akurat zaczynamy staranka. Narazie tak na luzie. Mam nadzieje ze szybko sie nam uda zafasolkowac:-). Z pierwsza ciaza nie bylo wogule problemu;-). gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia staraczkom :-D.

Witaj kochana w naszym gronie:-)

Cześć dziewczynki!Czasami tu zaglądałam więc chciałam wam powiedzieć , że dziś rano robiłam test i wyszły mi II !

gaba ogromne gratulacje i spokojnej ciąży:-D

Jestem Kochane!!
Widziałam pęcherzyk tylko na usg...:-( 6 mm.. robił mi przez brzuch usg, nie dopochwowo.
Powiedział, że mam się zglosic za dwa tygodnie bo teraz to bardzo wczesna ciąża i nie widac za dużo.
Dał mi skierowanie na różne badania i za dwa tyg mam się u niego pojawic. Powiedział, że coś mu nie pasuje ten pęcherzyk co do ostatniej miesiączki. Może jest za mały.. nie wiem:-(

Kochana nic się nie przejmuj...ja pierwsze USG miałam w 5t i 2dc i widać było tylko pęcherzyk, a następne w 6t i 4dc i już było serduszko, a popatrz tylko 9 dni minęło:-) to drugie USG lekarz zrobił mi przez brzuch, ale jeszcze nie było nic widać, więc i tak musiał zrobić dowcipne:tak: bo tak wyraźniej było widać serduszko:-)

Dziewczyny przepraszam, że się nie odzywałam, ale od piątku do niedzieli miałam wyjazd, a potem fatalnie się czułam i dopiero dziś jest jako tako, że normalnie funkcjonuję:-)

reklama
ja wlasnie ,,mecze'' siemie lniane... ale to okropne... normalnie wymiekam przy tym :baffled::eek:
mam nadzieje ze sluzik bedzie w tym cyklu :tak: i ze nie mecze sie na marne :-):-D dziewczyny mam takie pytanie-do kiedy pije sie siemie lniane?? bo wiesiolek tylko do owulki za tak sie zastanawiam...

Kochana nic się nie przejmuj...ja pierwsze USG miałam w 5t i 2dc i widać było tylko pęcherzyk, a następne w 6t i 4dc i już było serduszko, a popatrz tylko 9 dni minęło:-) to drugie USG lekarz zrobił mi przez brzuch, ale jeszcze nie było nic widać, więc i tak musiał zrobić dowcipne:tak: bo tak wyraźniej było widać serduszko:-)

Dziewczyny przepraszam, że się nie odzywałam, ale od piątku do niedzieli miałam wyjazd, a potem fatalnie się czułam i dopiero dziś jest jako tako, że normalnie funkcjonuję:-)
Za dwa tygodnie jak pójdę to powiem, żeby mi dowcipne zrobil usg:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry